Tuesday, December 6, 2011

kenapa aku suka no.6?




sbb jersey abg xavi no.6 

maaf la ye abg xavi. sejak dah jd isteri org ni, kena la membelakangkan abg xavi sket. letak gambar pn hat nampak buntut ja. jadi la tu. drpd langsung tak letak kan? hehe.



sbb birthday aku 6 december

kek besday tahun lepas. meskipun budak secret recipe sengaja tulis dengan gaya tulisan buruk (dah la huduh tetiba siap campur huruf besar dengan huruf kecik lg bIkIn PaNaS bEtUl), tetapi tidak mengapa. maksud tulisan tu yang penting. rupa tulisan langsung tak penting. maaf abg ijai cool. teori "yg penting rupa" anda tidak boleh diaplikasikan di sini ya. haha.


sbb aku anak ke 6. oke tipu. anak ke 4 drpd 6

ini muka waktu umur 24. tp menurut kek di atas, "looks younger than 24". mari kita buat kiraan. gaya mengambil gambar dengan ekspersi wajah gembira ala-ala-macik-yg-dpt-pergi-haji-sbb-anak-dia-meniaga-bio-aura, tolak setahun. kesan visual efek membuat pis sambil menyengetkan kepala, tolak setahun. pemilihan warna baju, tolak suku tahun. cincai kira, 21 mungkin? 


sbb gaji suami aku 6 ribu HAHA ini tak tipu ini jenaka 10 muharram je (tp sape tahu someday gaji suami aku byk tu kan? or mungkin lebih? lalalala. aminn. tetbe jd mata duitan. bye bye bye)

 ini muka waktu umur 25. nak buat kiraan lg ka? tak payah la kan. sekali pandang pn tahu. tetap mcm masih 21. haha. cuma tetbe ja dah ada irresistible aksesori tambahan yg berfungsi sbg pelengkap diri penjaga hati. atau bahasa saintifik nya "personal portable comforter". sebab ada personal portable comforter yg begitu kacak lg adorable, maka kita tambah setahun la. 22 mungkin? tehee.


oke dah bye. lolololo. tetbe dah habes. haha. oh kejap. ni aku nak tanya sket ni.
ni sape punya keje ni? tak boleh la mcmni. telus sangat. mmg la aku poyo sket. tp tak perlu la kasi tahu semua orang KAH KAH KAH.


lagi satu aku nak tanya sket ni.

ni sempena besday aku ni, tade sesape ke yg nak buat entri khas utk aku ha? (mati la guest kt atas ckp aku poyo gila bajet pemes mcm hannamaruku ka smpai ada org nak buat entri khas utk besday dia). heh. oke dah. oleh kerana blog aku mengamalkan dasar collectivism (tetbe. sejak bila entah HAHA), jom wish besday aku secara kolektif! err. ya. guest di atas. kau pn termasuk juga :p

.end of entry.

14 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

alahai...
happy birthday dear...
besday kita selang sehari la...

♥CIK SHA♥ said...

ko memang poyo pun..haha..telus betul anon di atas..

woi! ko cakap laki ko aksesori? ish3...


btw, selamat hari tua huda..ko takyah berangan sangat nak nmpk muda..dah jadi bini orang otomatik ko jadi tua oke! ;p

Hanamaruku said...

K

Hanamaruku said...

SELAGI KAU TAK WISH BIRTHDAY AKU, KAU INGAT AKU TIBA TIBA NAK SWEET PEGI WISH BDAY KAU?

ishiko said...

selamat ualngtahun ^^

caHAYA said...

hepi besday sweet...err 22..(sila sebut dlm nada serba slh) ;p

nrzmfz said...

ingt kan dh lupa password blog --'
haha. happy birthdayyyyyyyyyyyyy!

eLL said...

guest jeles ngan kamu lah.
jarang update skang, bizi benorrrr yeeee

sharamli said...

sudah la! Dah la tua

Nurul Huda Rahim said...

fadzillah;
oh ye eh? happy belated besday! :)

cik sha;
aksesori yg tak ternilai. jgn salah faham plak. haha. ye eh? jd bini org mmg terus jd tua kan? tu la. aku pn rasa cmtu. tu belum jd mak org lg :p

hannamaruku;
kenapa smpai 2 kali komen? nampak sgt teruja aku apdate blog. kah kah kah. aku sweet kan? onomnomnomnomnom :p

ishiko;
terima kasih!

cahaya;
eh kalau serba salah, takpe. ckp je sweet 19. mesti terus tak rasa serba salah. kih kih kih.

faiz;
haha. mmg dah lupa. nasib baik type email ja terus keluar password. wakakaka. makaseh! :)

ell;
gamaknya gitu la kan. hee. aah. bizi ngadap suami. haha.

sharamli;
keh keh keh. jgn jeles macik. i awet muda. wlpn tak meniaga bio-aura. eh?

Faizal Rosly said...

oooo besday ke tak keluar notifikasi pun di fesbuk bajet kool ah tu. apapun selamat hari jadi yang ke-29

Nurul Huda Rahim said...

HAHAHAH abg ijai cool. tak perlu la bocorkan rahsia sy yg berumur 29 tahun. tak perlu tak perlu. heh. kool lah. mcm artis-artis gitew.

TecerWidad said...

hepi belated besday. ingat dah mengandung tunggu masa nak beranak maka sebab tu tak hapdet blog.

Nurul Huda Rahim said...

kah kah kah. aminnnn. belum lg. harap mendoakan yg terbaik buat kami (tetbe) :p

Related Posts with Thumbnails