Wednesday, January 4, 2012

LONDON, again :)

Date: 16 - 22 Disember 2011
Venue: London 


suami buat muka comel. 

isteri tak buat muka comel. isteri mmg semulajadi comel :p

amcm? kami ada gaya-gaya pelakon malaysia yg tgh shooting kt london tak? ke gaya-gaya student malaysia tajaan JPA yg tgh buat phd kt london? i prefer the latter one. haha.

the lady gitewww. sy masih girl. belum lady. ngeh ngeh ngeh.

depan lily whites. kedai feveret.

amboi. nak amek feeling gaya-gaya artis korea katanya. keh keh keh. ber ear muff bagai ye kau huda. bila lg nak melaram pakai mende ghupe itu ye dak. duk malaysia kau nak ber ear muff? mmg nak kena sumpit dgn org sekeliling la gamaknya. 

 
kalau si isteri boleh ber ear muff, apa la salahnya si suami ber head muff. tehee. shopping kt primark. pun kedai feveret gak ni. hee.

pengangkutan wajib kami! 

yeah! we're going to Manchester! 5 jam naik coach dr london ke manchester. cramp buntut aku di buat nya. mcm g kedah taw jah. 

oh. ini r n r. perhatikan muka ceria suami sebelum tgk harga kupi.

setelah melihat harga kupi terus muka berubah menjadi "hek eleh. kupi 6 pound?? mahal gila!"

adik cashier, rambut kau tak payah nak justin bieber sgt oke.

oh yeah. nice huh? tapi tapi tapi. terpaksa tgk game kt man city. terpaksa jd fan man city. terpaksa bersorak utk player man city. terpaksa pura-pura happy bila silva sumbat goal T_T

cantik gila. terpegun tgk etihad stadium ni. kali pertama aku g stadium tgk bola. kereks kan. kali pertama terus pergi kt man city. stadium kt malaysia satu hape pn tak pernah jejak lg. stadium astro i selalu la jejak LOLOLO loya buruk nya kau huda. haha.

sebagai penyokong arsenal, harus lah tangkap gambar player arsenal. player man city? abaikan!

sedih arsenal kalah 1-0. tp, tgk game secara live sangat PRICELESS! thanks hubby :'). sebenarnya kan, kami tgk game mcm tak bleh nak fokus sgt. sbb sejuk gila nak mati oke. dah la kami ketakutan. gila apa fan man city fanatik nak mati. ada penyokong duk depan kami tu asyik mencarut je keje dia. bila penyokong arsenal bersorak, dia sebuk duk "fuck off" "fuck off". tak tahuw lew menatang mendew fuck off tu jemah. aku ni MUET dulu band 4 jew. heuw heuw heuw.

aku ingat ini london bridge. tp suami aku ckp london bridge kan dah falling down. jd, tak tahu la ini bridge apa. penang bridge kut. lololo. tak lawak huda. bye bye bye.

malas nak naik london eye. sbb dah pernah naik eye on malaysia (ayat normal org yg tak cukup duit nak naik london eye HAHA)

baaaa chak!

alolololo. sweet nya pasangan phd tajaan JPA ni. kah kah kah.  

i love this picture. kudos to anep :)

hurray! it's Arsenal's day!

emirates stadium :D

ayuh kita ber stadium tours! :)

oh hye. in Arsene we trust. hehe.

yang, janji eh. someday kita tgk game kt sini. kalau tak dpt tgk game kt sini, dpt tgk game kt nou camp pn boleh. HAHAHAHAH. 

ini penyokong tegar arsenal. kau jgn nak caci maki arsenal depan dia. mmg kaki makan nya nnt. kah kah kah. 

sayang sayang sayang. awak hensem :)

sayang sayang sayang. awak comel :) (KAH KAH KAH. anggap ja la caption ni laki aku yg buat. pathetic tak aku? kui kui kui)

dah smpai emirates stadium, kena la buat gaya cangkungan hikmat pacik wenger ;p

i love changing room! (motif? HAHA). teruja bila memikirkan aku duduk ats kusyen yg van persie duduk :p. mula-mula masih duduk sopan sambil buat pis...

tiba-tiba dah mula sedikit mengganas dgn mencuit jersey koscielny...

last-last terus buat aksi penyerahan jersey bersama suami tersayang. kah kah kah. tak tahu la perlakuan ini diberi keizinan ataupun tidak.  

"the deeper the foundations the stronger the fortress" nah! adik-adik skola. aku bg moto baru utk kalian. usah la bermotokan "be the best among the best" aje. lapuk tahu. dr zaman aku, smpai la sekarang, itu ja la moto nya kan. ni amek ni. guna ni. stylo sket bunyinya.

style oh? time capsule. tak tahu apa ada dlm tu. kryptonite kut? :p

mreowww! (tak tahu kenapa tetbe keluar bunyi kucing jantan HAHA)

press conference room!

i know i know! dear makhluk comel, i love you so much! :')

pemain feveret.

tak dpt bergambar dgn thierry henry, dgn tugu dia pn jd la labu.

pires. kata suami, hebat gila dia ni. maaf pires. sy tak sempat melihat awk beraksi. sbb thn 2006 sy tgh struggle utk spm. maka tak sempat nak tgk bola (bubuh ja la! wakakaka)

martin keown. pun aku tak kenal. hehe. tp hebat gak la ni gamaknya.

ciri-ciri budak rebel.

ewah. sejak bila pandai posing mcm ni ha huda? sape ajar ni? :p

Arsenal Museum.

maka gumbira lah makhluk comel ini sbb berjaya menjejakkan kaki ke emirates stadium. untunglaaaa :p. next stop, nou camp please please please. teheee.

teaser poster filem nur kasih 2012 (perlu la ber size extra large tetbe kan huda kan KAH KAH KAH)

ready....

set...

go!

kt kuwait airport kau buat mcmni, dimaafkan lah. kalau kau buat kt lcct, mesti kena kutuk dengan orang sekeliling. time kami buat ni ramai org arab usha-usha. jeles kut tak dpt buat cmni gak. wakaka. oke dah habes. bye. oh btw, happy twenty twelve yawww! :D

.end of entry.

13 comments:

♥CIK SHA♥ said...

huda! ko makin menggemok la..takpe.. aku paham..ini namanye gemok bahagia bersama suami tersayang..eceh..;p

jejaka senja said...

kau spm 2006 ka?

aku pernah sampai emirates dengan jersi chelsea. tapi muka tak comel. maka, tiada mat atau minah saleh mahu menegur. cis!

~anismj~ said...

huda dearie..
kamu sambung study ke nih???sonok nye idop..hehe...akak baru ter tengok blog kamu nih haa..dh lame gile xtgk blog2 nih..so, dok katne skang nih???

Nurul Huda Rahim said...

cik sha;
haha. bagus la kalau kau faham. ye ah tu. dah kawen takpa la gemuk. ye dak? tade saham dah pn nak kena jaga. eh? hahaha.

jejaka senja;
wahahaha. dah kau g emirates pakai baju chelsea mmg ah tade sape nak tegur. mujur tade sape nak tegur. kalau ada org nak belasah kau cmne? huuu.

kak anis;
wewewew. i wish so! tp tak la kak. jalan2 makan angin ja. teheee. skang duk ampang. rumah mertua :p

sharamli said...

jeles bet0l ngan bebudak phd tajaan JPA ni.

Nurul Huda Rahim said...

KAH KAH KAH amin amin amin. heee.

Faizal Rosly said...

wahhh memang takbur ni siap pergi stadium (dibaca dengan nada cemburu)

Nurul Huda Rahim said...

haha kalau anda bleh takbur dgn video pra perkahwinan, apa lah salahnya sy bertakbur dgn ini pula :p

Zulfahmi Abidin said...

1st. ko makin gemuk.maybe sbb da kawin.
2nd. kekadang aku rindu bace entry lawak sengal ko. tp xpe. nk wt mcm mane
3rd. ini entry paling banyak gmbar yg ko penah buat aku rase.

Nurul Huda Rahim said...

1st. apahal kau ckp aku gemuk?
2nd. kau nak kena belasah ke hah?
3rd. aku nampak gemuk sbb pakai baju berlapis2 oke!

KAH KAH KAH BYE.

Najmy Naim Zaki & Musfirah Mohd Asri :) said...

kemain ponjang logi hah entry neh hahahahahaha

s.c.h.u.l.t said...

comels! (tapi aku jeles eh tetiba)

HAHA. nak gak pegi londooooon!

ok dah habis. babai

Nurul Huda Rahim said...

adik,
panjang lah. tampal gambar ja. malas taip. tehee.

schult,
oi nak ikut oi. ngehehe.

Related Posts with Thumbnails