Saturday, September 15, 2012

Hijack blog mummeh!


Hye semuaa! Mummy saya kirim salam. Dia ckp, bila dia rajen nnt dia apdate blog eh. Tp bila kurun nak tunggu dia rajen tuh sy pn tak tahu la. Tp buat masa sekarang biar saya je la take over blog ni. Sbb sy mcm rajen2 sket. Amcm?

So kita buat sessi pecahkn ais la dulu ye. Emm sy dah 34 minggu duduk dlm perut mummy. Mummy ckp, suruh sy keluar cepat sket. Sbb dia tak larat. Haha. Mummy sy tu buat apa je yg dia larat?? Oh makan dia larat sokmo. Tu psl doktor estimate berat sy 2.8kg sekarang. Huu. Heaven tahu duduk dlm perut mummy sy ni :p

Lepastu apa lg ye. Oh ye. Sy ni insyaAllah girl. Hee. So sy harap bila sy keluar nnt muka sy mcm iras2 suri cruise lah (eh harapan apakah ini??! Ha...rapan. Harapan menjadi laaaayuu. KAH KAH KAH). Bukan. Bukan. Itu bukan harapan sy. Itu harapan mummy sy. Mummy tolong behave oke! Err tp kalau sy pnya harapan, ada iras2 harper seven pn jd la. Hihihi.

Fuhhh. Siap pn tiga perenggan. Oke cukup dulu la ye. Sampai di sini sahaja ye. Mcm penat plak tetbe. Next time sy sambung lg. Hihi. Byeee.


Alang2 dh hijack, buh ah gambar diri sendiri sket. Baru la berbaloi. Haha. 

18 comments:

Cik Adek Manes said...

hai, to baby & mommy to be..

imah abd rahman said...

nama awak sape?sy acik imah yang cun.cepat sikit keluar nnt acik imah kasi hadiah nak????

fara said...

Mommy nk awk kua cepat2 supaya bole pegi shopping ngan die.
Mcm Katie Holmes & Suri Cruise.
Ecewah ;P

نور العافينا بنت عبدالغا ني said...

dalam perut pun dah pandai menaip ye. kim salam kat mummy. :)

Nurul Huda Rahim said...

Hyeeeee aunty cik adek manes ;p

Nurul Huda Rahim said...

Wawwww! Acik imah yg cun gitewww. Hehe. Oke nnt sy keluar tolong kasi sy hadiah stroller quinny beroda tiga oke acik imah yg cun :D

Nurul Huda Rahim said...

Hehe. Mummy nak suruh tolong masak basuh kain kemas rumah semua lah! Hahaha. Shooping sekali sekala sahaja oke. Wlpn muka mcm suri cruise, xbermakna gaya hidup pn bleh cm dia. Heee.

Nurul Huda Rahim said...

Ngehehehe. Mummy sy yg ajar. Keh keh keh. Oke mummy ckp kirim salam ja ka? Kirim la kueh raya sekali ke lemang ke :p

Nurzam Faiz said...

Ololo, comeinyaa.Nanti dh sekolah, jadi pndai mcm abg Faiz Sahaja ehh. Kirim salam kat mummy. Cakap kat dia jgn nak malas sngt, nnti lemak tu tuk hilang pulak bilah dh bersalin nnti :pp

Nurul Huda Rahim said...

Amboiiii. Tp mummy sy ckp dia lg pandai drpd abg faiz sahaja. Cenggana tu? Haha. Oke mummy ckp pas bersalin nnt dia masuk gym. Kah kah kah.

fYZa said...

baby,,baby jgn lupe tendang perot mummy tu..haha!

Faizal Rosly said...

kongratulasi! bangi powerrrrrr

Nurul Huda Rahim said...

fyza; haha. bby i jenis tak berapa rajen menendang. dia golek2 ja rajen. dia kesian gamaknya kalau mummy dia kena tendang selalu. haha.

abg ijaicool; yeahhh! hidup bangi gateway (tetbe)

Shahada Fauzi said...

hai baby..amboi..kemaen pandai lagi menaip..panggil akak sha tau..bukan acik sha..wakakaka..

bila dah keluar nanti..sila behave ye baby..jangan jadi mcm mummy kamu nih..penin akak nak melayan die bile die merepek kat belog..hahaha..

Nurul Huda Rahim said...

hihi. hye nenek sha :p. oke sy akn cuba behave. tp tak janji ye. sbb ke mana tumpah nya nasi kalau tidak ke lauk kan? KAH KAH KAH oke dah bye :p

N.A SHAMSE said...

Assalamualaikum .
Dalam diam yea kak . Dah nak bersalin dah yea . Tahniah & moga baik2 je (:

Shahada Fauzi said...

nenek? heeii..ini akak oke..sila panggil akak sha..hahahaha..

amboi..dalam perot lagi dah pandai menjawab eh..biasa nih..babap die..;p

Nurul Huda Rahim said...

n.a shamse;

terima kasih. doakan ye. hihi :)

shahada;
ngeh ngeh ngeh. oke la. hakak sha pomboley. hee. kena la prektis menjawab dr dalam perut. nnt dah kuar senang sket nak menjawab. lol :p

Related Posts with Thumbnails