Friday, August 28, 2009

tag by adek eeqa ;)

Demi menjaga hati (eh cm tajuk lagu yovie n nuno ar plak. haha) adek eeqa ku syg serta bak kate beliau mewujudkan kemesraan (cewah! xcukup mesra ag kah kite? heee), aku wt la tag die neh. Wlpn aku sbnrnye pening nk jwb tag neh. Hahah. Soalan nye simple je. Nyatakan 3 kebenaran mengenai diri anda. Oke aku try ja la ye!
  • Yang pertama: Aku ade sifat tak bagus sikit. sifat neh aneh sket la. cmne nye nk ckp? haha. arrr die cmni, kalau aku nak sesuatu mende atau perkara tuh, aku nak dan² tu gak. kalau takpat time tu gk, mgkin sok lusa aku tanak dh. errr paham ka? em contoh la. tetbe rase nk mkn cempedak goreng. suh abah tolong belikan. tp aritu penat la die cari, xjmpe. oke. takpa. tp minggu dpn kalau die jmpe, tp time tu aku dh tak rase nk mkn cempedak goreng, aku tetap takkan makan. haha. phm ka? xphm pn wt² phm ja la ye :p. ag satu, kalau aku nk sesuatu makanan beria ni, tp pas dh dpt, mkn nye sket ja. haaaa. neh slalu kne marah dgn mak, abg n adek². diaorg kate serabai je perangai. hahaha. tp nk wt cmne, dh mmg cmtu. aneh². hikhik
  • Yang kedua: Aku rasa lebih tenang duk di umah drpd duk di kolej (sume org pn cmni kot?). haha. aku lagi rela wat keje² umah drpd wt keje² akademik neh. wlpn penat, perasaan aku seronok. kalau wt keje² akademik neh, penat gk, tp perasaan kurg seronok. huuuu. adekah ini bermaksud aku lebih sesuai jd suri rumah? ;p
  • Yang ketiga: Em. nih segan sket ah nk ckp. tp takpa la. bitaw ja la ye. heeee. kalau aku dlm kete and aku duduk kt tempat sebelah pemandu, kalau aku bosan gile time tu (sbb jam ke), aku akan on viper kete tuh. selalunya time tak ujan la aku wt. hahahah. adek aku selalu marah. "sakai betul la ko neh!" ayat die tiap kali aku wt cmtu. tp lelme die dh phm kot. die diam ja. trima dgn redha. wlpn die malu sbb die yg drive. wakakakka :p
oke! dgn terjawabnye tag ini, aku harap dek eeqa dpt mewujudkan kemesraan yg beliau dambakan. dr aspek ape aku pn tak sure sgt. yg pnting aku dh jwb! hikhik. peace dek eeqa ;)

.end of entry.

8 comments:

Khaleeqa; said...

HAHAHA! Eeqa suke truths yg ketiga. Comel je. Mcm orgnye. ACtually kemesraan yg maksudkan, perkenalan antara blogger yg eeqa knl. Mana tau, org2 yg eeqa tag akak usha blog akak, then tambah kenalan. Tulah maksud eeqa ;)

enheyshar said...

owh. yg jauh didekatkan, yg dekat dirapatkan,
yg rapat dilekatkan la ye? ekekeke. oke2.
phm dah! heeee ;)

fyda_ibrahim said...

mmg aneh la cik huda ni.. nk wt gak la tag ni.. hehe..

enheyshar said...

haha. sila2. jgn segan2 ;)

fhad said...

ape pening ke kamu ni... hahah.. masuk air ke entry no 3 tu.. hahah.. nasib main viper.. kalo main hon mampos la.. wat kene maki je nnt ngn org lain.. nwy entry yg sangat klakar..

enheyshar said...

haha. dh tu bosan. terpkse ah :p. oh hon
taley ah. melampau. oh lg satu maen neh,
emergency signal. yg dedue belah signal
pn nyala hahaha. best2 ;)

Khaleeqa; said...

HAHAH serius comel seh kak huda neh :DDD

enheyshar said...

haha. bkn cacat ka? :p

Related Posts with Thumbnails