Thursday, April 7, 2011

jenaka toilet.

lokasi: dalam toilet.
situasi: baru lepas amek wudhu.

dia diri tercegat betul-betul depan pintu toilet. aku kerling. masih berdiri tegak. aku paling muka aku. pandang dia. "CHAK!" dia tegur aku sambil senyum lebar. aku kerut kening. oke. dia main chak-chak dgn aku. cmne respon yg sepatutnya aku kasi eh? sbb tak tahu nak berespon mcm mana, maka aku sekadar senyum sahaja. apa ada hal setakat main chak-chak. sweet juga main chak-chak ni kadang-kadang kan. main chak-chak sumpah tak jd masalah. yg jd masalahnya sekarang, kenapa aku mcm tak kenal je kau sape eh?








"eh. sorry. salah org. ingat kwn sy td"



sweet juga main chak-chak ni dgn org yg kita tak kenal kadang-kadang kan? feeling dia tu priceless weh. keh keh keh.

.end of entry.

17 comments:

caHAYA said...

assalam sis..first time komen;)

haha..msti dy bengang coz slh org...kalo sy da ktawe guling2 kt ctu gak kot~

buDAK keCIK said...

kahkah

lawak giler!!

Razman said...

eh, aku ingatkan 'tentang dia 3'?

sharamli said...

kah kah kah. selalu kena jugak w0i

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

muka dia merah padam tak? ;p

hannamaruku said...

hahahhahahahaha sumpah gelak

Nurul Huda Rahim said...

cahaya,
first time komen eh. thanks! haha. niat hati nak gelak geguling gak. tp kesian la tgk dia. dah ar semangat gila main chak-chak. salah org plak tu. haha.

budak kecik,
heh. kesian oh dia :p

razman,
nampak nau menunggu2 entri tentang dia. ce kaver sket man. malu la sume org taw. wakakaka.

sharamli,
haha. ye ka? ramai gk org suka main chak-chak dgn org yg tak dikenali eh. aku nak try buat ah pasni. cm best ja. hee.

nur fatin,
tak sempat ngusha warna muka dia dah blah dulu dah :p

hanna cacat,
onomnomnomnomnomnomnom.

e-liex said...

memang muka rakyat - muka sgt familiar kan? keh2

si cebbie cholet said...

keh eh....lawak siot!

Nurul Huda Rahim said...

e-liex,
muka kegemaran ramai lah. wakaka.

si cebbie,
keh eh gaya gelak terbaru eh? hee :p

eiffel said...

lol~

klo aku, msti blur.dia ni sbnrnya buat apa?

camtaek.lol

Nobita Sensei said...

seronok juga permainan ni. nak cuba la.

nur diana rozali said...

sile update coz da cintak sama lu pnye blog...ngeee
kdg2 blog leh wat org unhepy jd epy
dat wat makes me laugh reading ur blog..!

Nurul Huda Rahim said...

eiffel,
aku pn blur blur ubi gk. tp tak smpai ati tanak layan. so senyum ja la. haha.

nobita,
mmg best. cuba kau try kt stesen komuter. sambil tggu komuter dtg, try buat. mesti seronok. haha.

nur diana,
awawawawa. terharunya! terima kasih! tp skang malas gila oh nak apdate. cmne eh? heee.

Rozami said...

mcm kes aku tego org tak kenal igt member

feeling tu mcm nak dilupakan ja

akmar dean said...

haha. pon boleh. lawak gila! ;D

new post: http://sigadiscomel.blogspot.com/2011/04/macam-mana-nak-bagi-cornflakes-rasa.html

Nurul Huda Rahim said...

rozami,
haha. malu oyyyy. sbb tu aku malas tego org. biar org yg tego aku dulu :p

akmar,
;)

Related Posts with Thumbnails