Monday, July 4, 2011

sabtu minggu depan.



aku kawen oi! kah kah kah. memang. memang sengaja amek gambar atas beg converse. konon-konon mcm kad kawen aku tu converse yg taja. keh keh keh. mcm stylo ja kalau converse buat kad kawen. tak ke? haha.

emm tolong doakan mejlis berjalan dgn lancar oke? dan ya. tolong doakan kami bahagia hingga ke akhir hayat. terima kasih. saya sayang kalian. tp saya lg sayang bakal husben saya (tetbe. tade sape tanya pn. booo booo HAHA). oke dah bye.
 

18 comments:

Ms. Fiena said...

haaa??? otak ketat da kawennnnn????.
omaigod cepat glerrr.

klu igt lagi saya dulu slumbersudey. tp skang da xslumber sgt. ade acc baru. acc kawen2. haha

btw congratssssss.. xnk jemput???

nrzmfz said...

konves taja kad kahwen je? haha. kenapa tak taja semua terus. lagi best. nnti, kawen pakai kasut konves. haha. Good luck nnti. tak sangka perangai mcm budak2 dah nak kawen dah xD

♥CIK SHA♥ said...

woi..nak kawen dah ke??waaaahhhhhhhhhh..tahniah huda..pliz behave k..ko tu dah nak jadi bini orang..wahaha..

Nurul Huda Rahim said...

ms fiens;
owhh. skang dha tak bpe slumber sudey sgt la ey. haha. thanks. arr nak dtg ka? :p

faiz;
haha. heyppp. perangai bila dah kawen nnt tak mcm budak2 dah. mcm mak org. kah kah kah.

cik sha;
heee. baikkk. aku akan lebih behave lepas ni ye :p

nrzmfz (malas nak log in) said...

sngt advanced. terus fikir nk jadi mak org. haha. kawin pun x lagi ;D

Nurul Huda Rahim said...

HAHAHAH sabtu depannn sabtu depannnn :p

Kapten Atok said...

memang patut kena boo

abdul azim b mohamad isa said...

barakallahu lakuma..

semoga dapat anak2 soleh and solehah.. =)

Cik Mun said...

dalam diam2 berisi. haha. tahniah tahniah. semoga kekal hingga ke akhir hayat. :)

Nurul Huda Rahim said...

kapten;
jeles :p

abdul azim;
terima kasih! :D

cik mun;
hee. amin. terima kasih :)

Light of Intelligence said...

ehh bestnya semoga berbahagia ;)

bkn lg silent reader ;) said...

tahniah2!! jgn lupe upload gmbr
byk2 ek..;)

cEro said...

tahniah!
semoga semuanya berjalan lancar belaka..

noraini azhari said...

wah wah! happy lah da nak kawen :)

semoga kekal ke anak cucu

e-liex said...

pergh~~~~~~~~~~~~ otak ketat nak kawen da! jeles gle! ok2, wish time

congrats~~~ tahniah3! smoga korang bahagia and together2 forever, sampai ke syurga. ok, da kawen, next anak comey cepat! ;P congrats!

Jerry Ghazali said...

wah, dah tak bujang dia. tahniah!

Nurul Huda Rahim said...

TERIMA KASIH SEMUA :')

Alexandriana Alia said...

biar benar!


nak kawen dah ke, apsal cepat gila. macam br hari tu baca kisah cintan cintun dalam blog ni tuptup da nak kawen.

tahniah!

Related Posts with Thumbnails