Friday, September 3, 2010

MU fans, no offence (ini bukan repost)

abg chamakh hetrik! keh keh keh. theo walcott pergi reunion kawan-kawan sekolah menengah time neh. kalau tak, mesti dia pun hetrik.

dan ya. tlg jgn ada yg buat onar sebegini rupa. tak wasatiah betul. ini contoh sifat mazmumah ye adik-adik. ustazah zabedah tak suka.

.end of entry.

17 comments:

siggplus said...

boleh tahan comel jugak kau kan.

fadh_q © said...

er..wasatiah tu nate gapo?

otak ketat said...

sigg,
blah la kau sigg. lempang karang. oh ya. aril af kirim salam syg kt kau. smlm dia msg aku. dia tanya, apsal kau dah lama tak promote dia kt blog kau?

fadh,
gapo dia mung neh tataw maksud wasatiah. nu g google sana cepat!

siggplus said...

sejak dia femes, aku malas dah nak promote dia.

haha

btw, patut la kau hotstuff. lesung pipit boleh buat tumbuk sambal

fadh_q © said...

ish. aku google, dia punye explanation kalah kau punye entry lah. macam ucapan tuan presiden die punye explanation.

♥CIK SHA♥ said...

eh2??ko comel la!!

otak ketat said...

sigg,
gila! dia femes sejak kau slalu promote dia kt blog kau kan? dia patut berterima kasih kt kau. sbb membantu karier dia. kah kah kah. ada lesung pipit, tp tak hotstuff pn ah.

fadh,
keh keh keh. kau try msg cekgu zabedah plak.

cik sha,
err. itu bukan aku ar. ngehhehehe.

Ann said...

ramai yg puji ko comel ni..ak pun nk tumpang sekaki lah..lengsung pipit tu yg mahal..

otak ketat said...

haha. nmpk mcm puji. sebenarnya depa perli ja tuh. haha. lesung pipit ja mahal. muka murah ja :p

Aidi-Safuan said...

muka ceria jer tanpa menunjukkan reaksi penat berpuasa sehari suntuk. cam x puasa jer

otak ketat said...

hebat kau. mmg pic neh time lepas terawih. lalalala.

Aidi-Safuan said...

ko pergi terawikh? pergh. berubah gak akhirnya. termakbul doa aku selama nih. :)

otak ketat said...

eh mesti la. nak jd menantu pilihan la katekan. keh keh keh.

Aidi-Safuan said...

menantu pilihan? ade orang nak pilih ke? pelik...

otak ketat said...

ada. mak kau salah sorg nya. wakakak.

Aidi-Safuan said...

owh,ko terlambat.mak aku da pilih diana danielle sebagai menantu pilihannya. :)

otak ketat said...

owh maaf. sebenarnya, mak kau yg terlambat. sbb aku dah bertunang dgn veloso. kah kah kah.

Related Posts with Thumbnails