Thursday, September 10, 2009

FINAL DESTINATION of the ORPHAN.

Oleh kerana aku dan kawan aku mengalami keguguran, kami mula meruyan ke lengkungan. oke. oke. yela aku phm. lengkungan adalah tmpt utk org kaya melepak. tp aku sbg penggemar kaya auntie rosie, xslh kot nk melepak gk kt situ. sampai² ja kami terus beli tiket wayang. punya la bagus time tiket yg kami amek. 7.40pm. mmg terserlah kegugurannya. sebelum tu, bebuke puasa dulu kt station kopitiam (mslhnye puasa ke? heran aku).

Tepat 7.40pm, kami masuk wayang. cerita apekah? oleh kerana aku neh sensation seeking orgnye (mengklasifikasikan diri sendiri tanpa rasa segan silu), mesti la Final Destination 4. eh, eh. bukannnn. bukan yg bese² pnye. bukan yg doblas hengget tu. xmain ar (gle belagak. msti korg rse nk hempuk dgn kayu jati kan?). kami tgk yg 3D oke. baru la ada rasa nk mengelak² sket bile ade benda melayang kan. pastu bila ade darah terpecik² baru ade feel nak lap² muke. haha (oke sila jeles kpd kami). spek 3D sgt la menghuduhkan kondisi tudung aku. kelebaran tak hengat. kalah lebar mulut jaclyn victor kot tudung aku time tuh. agknye kalau mak aku tgk aku time tu pn terus die tak ngaku aku ank die. seb baek la tade org duk sblh aku. dan yg lebih bernaseb baek, aku bkn tgk wayang dgn bf (kalau adek aku dgr ayat neh msti die ckp "CEH. BOLEH BLA. BF PN TADE"). tp memikirkan rege menyewa spek tersebut utk 1jam lebih sket = RM5 hengget, aku tak pehduhli. buruk pn buruk la. kne pakai gak. 5 hengget tu. beli nasi ayam goreng dara/janda wt bebuke puasa pn lepas (persoalan lg skali. mslhnye kau puasa ke? pelik la kau ni huda. bab makan tetbe kau nk belagak hebat matematik -.-).

Cite die boleh la. mmg la ngeri gk. tp bila die nk buat terlalu ngeri dh jd cm katun pn ade aku tgk. heee. tp siyes. hero die sgt hensem oke. lebih² lg kalau korg tgk 3D. mcm die betul² terjelma di dpn mate korg (tp jgn la korg smpai tak terkawal tgn lantas berusaha utk menggapai² muke die plak. malu aku weh). tp sungguh. bak kata pantun org melayu dolu², alaa ape tu dekat di mata, dekat juga di hati. ha yg tu lah (dengut. tu bkn pantun la *pangggg* kene lempang skali dgn cekgu BM. oh slh eyh. abeh ape ek?). tp pape pn, terpkse bersetuju dgn en.fhad. endingnye sgt membuatkan anda terign mengeluarkan ayat wut tha tuuuut (eh tp sgt tak bersetuju dgn ulasan en.fhad mengenai si hero. kalau cmtu, aku pn nk ckp yg heroin nye bese² ja dan aku lg cun dr mereka. haha. oke betul. aku menipu besar. sila beratur di sini kalau nak sepak muke aku).

Abeh ja cite tu kwn aku memberi idea meruyan. beratur lg skali. beli tiket cite Orphan plak. tak ke meruyan namenye? seb baek rege tiket tu 6 hengget ja. tp sgt la malang. dpt tmpt baris ke 3 dr depan kot. heran aku. cite dh agk lme pn masih penuh. em cite tu psl ape? eh msti la psl bunuh² kejam gk. aku kan sensation seeking (oke. mengklasifikasikan diri sendiri skali lg. tolong pijak kaki aku kalau mahu). cite tu siyes BEST. aku suke. yg membuatkan aku agk sedikit terganggu, sorg awek duk sblh member aku. alaaa wt aksi takut² manja plak dgn bf die. siap duduk gaye tgk cite seram kt umah ag. ala korg taw kan yg lutut due² dh setarap dgn mata tu. ntah² siap buat gaye menonton di antara celah jari² tgn ag kot. "AH DAH KALAU KAU TAKUT SGT G TGK CITE UP JA LA WEI!" (dlm ati ja la tpnye yg termampu :p). Sekian sahaja edisi meruyan utk kali ini.

6 comments:

Ms.Independant said...

Huda, Orphan bes eh?
Nk tgkkk!!! Hee~

otak ketat said...

B E S T kak! siyes best. xrugi la 6 hengget.
heee. g ar tgk! recommended ;)

zira said...

hahaha... sp srh tgk final destination 4 tu? aigoo~ kite gelak sepnjg cte kot. x takut lnsg. lawak ade ah.. haha

otak ketat said...

haha. mne nk taw. igtkn kunun seram and
ngeri gle ah. skali katun daaa. kekeke.
xpa. yg pnting Orphan besh! ;D

kaka enaz anda said...

err, saye tringat yang anda dulu kate tak ske tgk wayang.. *emm, bknkah..??* tpi skang, bley tahan jdi kaki wayang gaks yeks..

aaaa.. last movie I ghik tgk kt wyg adalah cite transformers.. tue pOn sket nye gyler bOhsan.. tah menda cite tah.. tObat tanak ghik wyg ghik dh, kecuali klu ade owg blanje.. lala!

otak ketat said...

aah. mmg. betul2! haha. tp skang pn tade la
kaki wayang. kdg2 ja wt pangai cmtu. hikhik.
uh tolong la cite transformers. benci gle!
ala g tgk cite Orphan. besh! :D

Related Posts with Thumbnails