Tuesday, October 20, 2009

CINTA PERTAMA KORG DH KAWEN?

PESANAN PENAJA: TOLONG PASANG LAGU CINTA TERAKHIR DRPD AIMAN SAMBIL BACA ENTRY INI. SIAPA TADE, SILA DOWNLOAD SEKARANG. HAHA. OKE DAH PASANG BOLEH MULA BACA.

Cinta pertama aku bakal berkahwin. dia ada jemput. tp aku tak dpt pergi kot. sbb dekat dgn tarikh final exam. oh tataw la tak dpt pergi tu harus terwujudkan perasaan sedih atau gembira. kepada sesiapa yg kenal dia, jgn salah faham. aku bkn ada perasaan lagi kat dia. cuma ada kenangan sahaja. apa boleh buat. memori aku bukan macam pemacu storan. yang boleh send to, copy, paste, delete, atau format sesuka hati. jauh sekali safely remove. kalau boleh dah lama aku "shift delete" kot. lgpn kalau ikut theory serial position effect, mmg la kita akan lebih cenderung untuk mengingati maklumat yang awal drpd yg selepas-lepas-lepas nya (HARUS 3 KALI). kan?

p/s: oke jum ramai-ramai nyanyi lagu 'pukul la tabuh, pukul rebana ' kuat-kuat.
p/s khas utk musfirah: ada bukak yellow pages lagi tak?

.end of entry.

24 comments:

Dakjaat™ said...

cinta pertama saya dulu? ntah .. dah kojol kot? kakakakaka!

otak ketat said...

haha. mcm ada dendam tersirat nampak? :p

fyda_ibrahim said...

huk3.. tsedak2 bace entry ni.. sabar ye cik huda.. ;)

cinta pertama sy?? sy benar2 cinta dan sy rase cinta pertama sy ialah en. comot sy.. ;p

Ms.Independant said...

First love akak pon bru kawen 17 oct aritu.
Tp xdpt g pon sbab kat tganu.
& mase tu famili akak dh kat KL ni.
So famili comes first la.
Huhuhu :P

otak ketat said...

fyda,
tgh mkn biskut ke? haha. eh ini cinta pertama
bermaksud, org pertama yg dicintai. bkn smesti
nya cinta mati. ye ke en comot yg pertama? sy
meragui statement itu. haha.

kak frh,
haha. jd perasaan yg terwujud adalah?

Khaleeqa Idrus said...

Kak Huda! Sape cinta pertama akak? Abg dagu belah ke? :P

otak ketat said...

abg dagu belah nak kawen dah ke?

Edriena Hazelina said...

kalau 1st boy akk..
die xkawen lagi..
tapi rase nye xleh kire 1st luv sebab kapel ngan die pon sebab kawan2 yang suh (tyme tu memang jahil gile-form 4)

kalau 1st luv akk.. mase kat matrik.. xtau pon sal die.. rase nye lom kawen lagi kot.. hehe..


tapi kalau cintemati... nak kawen ngn die!!!!!!!

mus comey said...

hahahah..baru pasan entry awak ni huda..yellow pages??..ada gak bukak sekali sekala bila agak2 nak jejak kasih tuh..;p..*UHUKS*..

otak ketat said...

kak syma,
berapa banyak first luv daaa :p

mus comey (ANDA PASTI KE ANDA COMEL?),
oh rajen. bagus. tambah ilmu tuh. haha.

Kill-Vearn said...

my 1st love, dah kawen.. tahun lepas.. senyap2.. tapi Allah Maha Besar... waktu hari dia akad nikah, aku rasa mcm ada yang tak kene aje, rasa tak sedap ati.. rasa nak kol dia.. tup tup dia angkat fon, dia kate, baru aje lepas nikah... naluri yang diberi, kerana ada keikhlasan dalam hubungan yang dulu.. ia tetap bersemi~ moga dia bahagia.. amin [-o<

otak ketat said...

oh syahdunya. hurm. kawen senyap-senyap sbb
tak smpai ati nak bitaw eh? semoga kau sentiasa
berbahagia jua!

rose... (~_^) said...

aku rasa cam belum jer
x pernah plak nampak khemah kenduri kalu lalu depan rumah die
hahahhahah

Khaleeqa Idrus said...

Mane Eeqa tahu abg dagu belah nk kahwen da ke lum. Da lama gile sunggo tak contact die hahaha.

otak ketat said...

ruski,
dia kawen kt dewan ngek :p

eeqa,
haha. adakah dia masih hidup?

e-liex said...

my 1st love? stil in love wif him lg kot. dier blm khwn. but going to. hujung thn ni tunang. sangat pedih. kalaulah ada function 'delete'....

otak ketat said...

erk. e-liex. sudah. sudah. lupakan sahaja
beliau ye. pasti ada jejaka yg lebih baik
utk kamu. hehe. tu la. kalau ada function tu
semua, senang kan hidup :)

Ms.Independant said...

Biasa2 sahaja kot.
But of cos, hepi for him!

:)

Dakjaat™ said...

mau tak dendam ... dia curang pada saya per... tapi tu hal lama. . tak jadik la nak bunuh dia... ahahahhhaha!

otak ketat said...

kak frh,
oh bagus. sy pn happy gak :)

dakjaat,
oh curang ka. ganeh nye smpai nak bunuh. seb
baek kau tak jd bunuh. kalau tak, kuar front
page kosmo la muka kau :p

rose... (~_^) said...

eh mane ko tau die kawen kat dewan??
hahahha...
melepas nak makan nasi minyak -_-

otak ketat said...

sbb dia jemput aku. tak. kau tak melepas. dia
tak buat nasi minyak. nasi puteh ja. haha.

{lumut} said...

tibe2 aku plak yg rase sentap ngan tajuk neh...uishhh

otak ketat said...

err. npe lumut? terjadi juga kah? huuu

Related Posts with Thumbnails