Saturday, October 10, 2009

How do you define ANNOYING?


"jgn la buat perangai annoying tu kat sini"
"perangai annoying ape?"
"tu la"
"buang ais?"
"ha la"
"buang ais pn annoying?"
"annoying la!"

HAHA. aku tak pernah terfikir plak buang ais tu annoying. aku mmg ske buang ais. hehe. tp tanak ar order air kurg ais. cm tak best ja. tp kekdg aku rse ais die terlalu byk. so aku buang ar sket. buang ais pn annoying eh? ke aku neh mmg annoying orgnye. so wt ape pn jd annoying kot? hehe. ah annoying tak annoying. yg pnting aku nk gk buang ais. hikhik! (ANNOYING KE BUANG AIS TU WEI? SIYES NK TAW)


p/s: terigt time mkn kt fudcot UPM dlu suka duduk bersila ats kusi bulat kecek. dak laki course mate tgk sambil senyum. tataw la senyum tu tanda "ANNOYING AR DIE NEH" atau ape. kau rase cmne roy? oh roy ampunkan la daku kalau aku slalu wt mende annoying dan kau malu tp kau terpkse pendam je. haha

.end of entry.

9 comments:

einaz said...

eh ! samela.. pon ske buang ais gaks..

maybe cara anda membuang tue kots yg kelihatan seperti annoying.. baling-baling sampai terpercik ke muke org sebelah kah..?? ahahaha.. ! klu letak secara tertib, mungkin tidak kelihatan annoying..

perkara annoying yg saye paling mencik / menyampah bile tgk org makan bedecit aka berbunyik.. contoh ja tue.. ade lgi menda annoying.. tpi sebab dh kasi situation kt meja mkn kan, so otak taley berpikiran ligat pikir situation laen.. bakal ditambah jike terjumpa ye..

otak ketat said...

haha. agak-agak la. takkan sy cmtu. sy buang
supan ja taw. gune straw, pelan-pelan, buang
kt bwh. mne ade terpercik-percik. tade kne
sket pn kt org sblh oke. hoho. hakhak. mkn
berbunyik mmg ag taley blah. siyes annoying!

Huda said...

kawan ko rasa ko mmg annoying-kot. hahahaha lawak aa kawan ko tu. perfectionist ker?

otak ketat said...

ceh. ko rse aku annoying gk ka? ko tak pk ko ag
annoying. tgh pg bute kej0t aku semate-mate
sbb tk0t guruh. pastu nk sebok baring kt katil
aku pastu tolak smpai aku nk terjt0h-jt0h.
haha.perfectionist? tak tahu la. mgkin la kot.

Dakjaat™ said...

nak add blog bloggers lain camni, copy link blog orang tu.. cth: http://dakjaat.blogspot.com ... kemudian pergi ke homepage dashboard blog you dan cari button "add" bersebelahan dengan button "manage".. kemudian keluar satu popup dan paste link blog tu ke dalam ruangan yang disediakan.. kemudian tekan ok dan follow .. jgn invisible pulak .. then just click add.. pastu selesai.. :)

Dakjaat™ said...

its ok .. dulu kita semua pun tatau apa2 gak.. skg dah tau tak salah nak ajar yg baru nak blogging ni.. :)

eh! silap saya.. sorry ya .. baru perasan takde letak widget followers tu.. skg dah letak dah .. ehhehehe! Thanks!

otak ketat said...

owhhh. makaseh! slalu blog laen biasanye ade
yg followers tuh kan. so sng bley tros click
ja. haha. neway thanx! ilmu baru :p

Huda said...

ah, cite lame. dush2~ huhu

otak ketat said...

haha. nasib baik igt. kalau tak igt lg bertambah annoying.

Related Posts with Thumbnails