Saturday, October 24, 2009

kalau aku anak SULTAN,

Aku akan suruh daddy aku (AUW. DADDY YOU. TP BUKAN SUGAR YE) pasangkan water heater kat semua kolej kediaman di IPTA seluruh Malaysia neh (EH IPTS, KORG NAK GAK KE?). agar tiada lagi pelajar-pelajar yang kelihatan seperti diserang parkinson setiap kali lepas mandi pagi. juga tiada lagi masalah pencemaran bau dalam kelas. tp apakan daya, sah-sah aku bukan anak sultan. menantu mungkin? (DAH. DAH YE HUDA. TURUN, TURUN. TINGGI SGT DAH BERANGAN TU. SAMBUNG ESOK PLAK. KORG PN SAMA. JGN ASEK BACE BLOG JE KEJE. DAHTU TANAK KOMEN PLAK TU. HANGEN AKU. HAHA)

pengajaran: oke. tulis blog sambil menunggu kain di "laundry" sangat tidak bagus. boleh menyebabkan anda tertinggal step utk letak softlan -.-

.end of entry.

5 comments:

fyda_ibrahim said...

hak3.. berangan lg.. dh lupe letak softener.. cik huda, jgn berangan tinggi2 lg ye? ;p

otak ketat said...

org belum bertunang mmg cmni. haha.
baek la kakak fyda :p

Ms.Independant said...

Huda klo dpt jd menantu sultan,
request utk umah akak skali yek!
Muahaha~

:P

Ummu Thana' said...

hahahaha..lawak2..awak mmg dulu kini dan selamanya tak sudah2 berangan nak kawen ngn anak raja lah..sultan lah..anak dato' lah..jangan kawen ngn 'datuk' sudah!..tak pasal2 jadi nenek express..hikhikhik..;p

otak ketat said...

kak frh,
baek. air cond nak?

mus,
haha. mananges abah kalau dpt menantu sebaya :p

Related Posts with Thumbnails