Saturday, October 10, 2009

Entry ini khas utk roy. roy sahaja.

*sbb roy dh bace entry neh, maka pic harus dibuang :p*

Aku buh gambar aku. mana taw in case kau dah lupa muka aku cmne. haha. sambil bace entry ni tolong bayangkan muka aku skali oke!
(MESTI KAU TGH KUTUK AKU. CKP AKU POYO KAN KAN KAN)

Weh roy, siyes aku rindu nk mkn kt fudcot UPM dgn kau (KAU RINDU TAK? ALA MESTI RINDU GK KAN). Td aku g mkn kt restoran aku ade nmpk couple yg (OKE BKN NK KUTUK DIAORG TAK SEPDN WLPN MMG TAK SEPDN) bf die cabut sipa time tgh mkn. terus terigt kt kau sbb kau plg tak suka gile tgk laki cabut sipa time mkn kan. haha. tu takpe ag. pas dh blah couple tu, dtg ag satu couple. bf die pn sama. cabut sipa gk. wakaka. tp ni ag hapgrade. die siap duduk silang kaki pastu tgn die pegang-pegang + garu-garu kaki tu. nk tmbh keenakan, die garu plak muke die gune tgn yg sme. kalau kau ade kt situ aku takpat bygkn ar. msti kau rasa nak pingsan kan? pastu confirm keluar ayat cmni "KALAU DPT BOYFREN PERANGAI MCM TU, TADE BOYFREN PN TAKPE LA" hahaha. haish. rindu. rindu. rindu.

p/s: terharu tak weh? :p

6 comments:

Ms.Independant said...

Hahaha~
Observer btol korng ni...
Klo org korek gigi pon mesti korang pasan kan?
Tu blum lg tgk org korek idong kat public. ee~
hehehehe

:P

otak ketat said...

hahahahahaha. korek gigi? adoi. msti ag pasan
pnye. hikhik. arr ade ke org kurek idunk kt
public? ha! yg dlm kete ade! pnah nmpk. eyeak.
geli! kekaver la sket oii. hahaha. observer la
kak. mende dh jd depan mate. tgk ja la. hahah.

fyda_ibrahim said...

hik3.. lawak btul.. mmg patut reject guys yg cmtu.. xpe ke sy tbaca enti utk roy ni? ;p

otak ketat said...

buruk perangai oh. adakah tunang anda sebegitu?
haha. oh takpe. bace je. nnt byr ar 2hengget :p

zaraki byakuya said...

hehehe ek ele dia buka selipar guna tgn ke guna kaki?

kentut tol ade gak laki cmtu erk eeeiii pengotor...

kpd kementerian kesihatan sile pantau k...hehehe jgn marah...

otak ketat said...

haha. anda pasti anda bkn slh seorang drpd nya?

Related Posts with Thumbnails