Friday, November 27, 2009

JET LEG. oh salah eja. JET LAG.

YEAH. akhirnya aku pulang ke Malaysia. tiba-tiba baru perasan. panas rupanya Malaysia neh kan? haha. poyo gila. buka air cond sudah kalau panas. tp aku tade ar sampai tanak kuar umah seminggu (INI KESAH BENAR. ANAK JIRAN AKU. SBB DH 3 THN DUK LONDON). London serius best. sepanjang kt sana ada gak la hajat nak tinggal kat sana. sambung belajar ke. cewah. bersama insan yg boleh dipanggil 'abang' ke. cewah cewah. melihat anak-anak membesar di sana ke. cewah cewah cewah (OKE. DAH 3 KALI BARU BOLEH STOP. HARUS. HAHA). oh tetiba rasa ngantuk. penat kot 13 jam dalam flight. satu-satu nya hal yg membuatkan aku boleh bertahan adalah pramugara yg kachak (AKU MMG MATA R SELAIN MATA D. KEKEKE). oke. nnt aku ceritakan pengalaman aku kt sana. nak ke? kalau tade sape nak baca, aku pn malas la nak taip. hikhik. tak pn aku tampalkan gambar je la nnt. oke? apa? nak tgk sekarang jugak? ala. nnt la. aku penat neh. nnt ye. ha? nak jugak? tak payah la. sok lusa ke. nyeh. ish. aku tak boleh la org merayu-rayu neh. tak sampai hati. oke la oke. demi korg semua, aku tampalkan sekeping gambar ye. sekeping je. tatap la puas-puas.













NAH HAMEK!



kan aku dah cakap aku tgh penat. otak aku pn kurg berfungsi dgn bagus la. haha. adek-adek bwh 18 thn tolong tutup mata ye. oh tak pepsl cm lucah plak blog aku neh tetbe. adoi. ini gambar aku amek kat science museum ye. harap maklum. tolong kira ini sebagai ilmu. heee. oke ar. aku nak tdo. oh ye. sebelum itu,


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL zafuan zaquan ADHA.

kan dah cakap. MATA R. haha. bye!

.end of entry.

16 comments:

Ery Farieha said...

waaaaaaaaa! patot lame x nampak. g london x cakap. kalo x ley pesan ole2. sob3~~

akak! bak mai alamat umah. nak anta kad kawen. bkn ery, tp akak ery. hehehe

dtg taw!! bkn jauh pn. 12/12 nnt :D

sharamli said...

melucah...cis...

salam aidilaDHA

sharamli said...

melucah...cis...

salam aidilaDHA

sharamli said...

melucah...cis...

salam aidilaDHA

sharamli said...

melucah d pgi raya

otak ketat said...

sha ha ha ha,
ilmu lah.

ery,
hee. mesti tak bce entry kt bwh neh :p.
oke. i'll text u later ye :)

sharamli said...

salam aidiladha....

Razman said...

tepat!!! tp xckup lg tu sbnrnye..

Khaleeqa Idrus said...

Whoa kak huda pegi London! Seronoknyaaa ;) Kan seronok kalau berkemampuan mcm kak huda :P Haha make sure you update about it okay? :)

fyda_ibrahim said...

ish3.. cik huda blk london je dh pndai dh upload gmbr 18sx.. ;p

e-liex said...

wahla~~~ sronoknye!

slmt ari raya aidil adha

ade mntk no steward tu x? ;P

otak ketat said...

razman,
sila tambah. buat mcm blog sendiri. hee.

sha,
salam aidiladha gak :)

e-liex,
salam aidiladha. tak payah minta. aku bg je terus no kt dia. hahah.

eeqa,
mampu la sgt. hee. kumpul duet msti bley g. takpn kawen dgn org kaya. oh so MATA D.

fyda,
once again i repeat. ilmu ye. gahahaha

Fatt Chin Choy said...

panas ker? hujan jer stiap hari

otak ketat said...

saja pocoyo :p

Ms.Independant said...

Huda,
Akak nmpk sorang laki berjanggot je.
Innocent la katakan!
Kahkahkah

:P

otak ketat said...

haha. bagus. teruskan :p

Related Posts with Thumbnails