Wednesday, February 10, 2010

gara-gara p(g)anas.

Hari ni aku panas. panas bukan bermaksud yang "AKU PANAS BETUL TGK MUKA MAMAT TU. DIA IGT DIA HENSEM KE NAK KOREK IDUNG SAMBIL DRIVE?!" bukan. bukan panas itu. ini panas yang "EHHH. PANAS BETUL HARI NI KAN?" "ALA. KT AKHIRAT NNT LG PANAS TAW" ha panas itu lah. perlu la siap buat contoh ayat kan. haha. tak kesah la. tgh-tgh panas buat assignment, dengar plak macik cleaner bersembang berdekatan bilik aku "CIT CIT CIT CIT EHEHEHEH. COT CET COT CET EHEHEHEHEHE". ewah macik cleaner neh. kot ye nak bersembang, jgn ar dekat bilik aku. bising kot. suara dah ar mcm ada built in speaker. 10 20 minit, aku tahan ag. masuk minit ke 46 (kira kalau game bola sepak, dah 2nd half ar neh kot?), aku dah tak boleh tahan. aku bukak mp3 laptop, buka folder lagu dan cari lagu-lagu yg 'roku!'. konon nak pasang lagu 'roku!' biar dia ingat aku neh ganas dan seterusnya takut ar dgn aku. tp cari punya cari, tak ada. apa yg ada cuma lagu Maroon 5. ah boleh la tu! dgn bantuan built-in Altec Lansing speakers (dia igt dia je ke ada built-in speaker?), aku pasang lagu Wake Up Call. volume 50 cukup macik? 3 minit kemudian, sepi. tiada lagi suara macik-macik cleaner. heh. aku senyum puas hati. menang kot! haha (perangai tak senonoh. tolong jgn ikut). maaf macik. cuaca panas sgt. bkn salah saya.


 
.end of entry.

20 comments:

sharamli said...

cis..xde kaitan k0t ngn bising n panas...
b0ngek la k0 ni...

fiD said...

5 ari yg lepas aku dah demam pon, =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahaha...

pon boleh...

crazy_labelle said...

tringat satu hari xde ekon...
lecturer ak kate... klas cancel la harini...
gile rock kan?

siggplus said...

makcik tu lompat bangunan akibat dari kuasa desibel yang tahap maksima

Razman said...

kalau aku cakap ko bangang boleh x?haha

Ah Fatt said...

nanti ko jd makcik2 mcm tu gak
agagaga

min said...

heheee
baru m.cik tu tau kan

otak ketat said...

sharamli,
ada ar. aku cpt marah bila cuaca panas. haha.

fid,
kesian. hee. macik cleaner tak demam plak? :p

gadis kampung,
boleh pun. haha.

crazy_labelle,
mmg roku! ar! haha. aku pernah gk. time matrx ;)

siggplus,
haha. esok jgn lupa beli kosmo!

razman,
boleh. lepas aku lempang kau doblas kali kiri dan doblas kali kanan. menjadikan jumlah keseluruhannya 24 pingat emas. sekian.

mat,
tak ah. aku jd macik duk umah layan lagu maroon 5 kuat-kuat. haha.

min,
baru dia tahu aku ganas! :p

joegrimjow said...

panas kes ni ada 2
satu panas betol
satu panas geram

hehe

otak ketat said...

hee. patut kena duk sheffield. baru sejuk. ye tak? :p

zara said...

bagus guna tektik kotor yg bernas

touyakaruma said...

Ko takpar gi .. aku lagi seksa sebab aku sentiasa "hot" gitu .

Nasib baik Mak Cik tu tak suka lagu ko pasang , dibuatnya dia suka ... confirm dia tumpang nyanyi .

otak ketat said...

zara,
haha. kotor ke? mana ada la. suci what :p

touyakaruma,
ewah. hot gitu. bwk ice packed la ke mana-mana cmtu. haha. woh. ye kan. dasat gk kalau macik tu layan maroon 5 ;p

TARANTULAH said...

roku tu lagu cm ner?

otak ketat said...

roku tu lagu mcm..er..ntah. hahaha. ala roku! la :p

s.c.h.u.l.t said...

haha. tahniah!

pasti makcik cleaner stress buat muka cemberut! btw, memang panaslah sekarang ni T____T

otak ketat said...

heee. tu ar. panas kn sekarang. haish. makin kerap la aku bukak fridge. hahah.

Cik Adek Manes said...

lgu berunsur roku tue pedia..??

klu natang rakun atau son goku saye kenal ar..

otak ketat said...

hahah. ala roku tu rock ler :p

Related Posts with Thumbnails