Tuesday, July 13, 2010

dah tak payah nak kena buat nasi goreng atau megi pukul 3.30 pg lg utk abg dan adek.


Cuba korang teka, dalam byk-byk negara, negara mana yg byk van?



















jawapan dia















belanda lah! sbb kan ada VAN persie, VAN der vaart, VAN der wiel, VAN bronckhorst, dan VAN bommel. kah kah kah. kelakar tak? kikikiki. baik korang gelak. kalau tak aku..err..aku..err..err...aku tanak pergi karaoke dgn korang! oke fine. tade modal nak ugut. em pun begitu, negara yg byk van tidak menjamin mereka utk berjaya di final world cup. oh sungguh la tiada perkaitan yg signifikan. tidak apa-apa. yg penting, SPAIN juara world cup 2010! yeay!!



"tahniah eh abg xavi! 2014 nnt main lg tak?"

"makaseh dek. em tataw ah dek. umur pn dah 34 kan time tu"

"aah kan. apply jd pelakon Malaysia pn style gak bang"

"aah boleh gak tu. makaseh la bg cadangan"

.end of entry.

14 comments:

fadh_q © said...

setuju. ada van yg banyak tak menjamin belanda untuk memperoleh piala dunia dengan kelajuan maksima.

tak setuju. xavi kalau kat malaysia tak boleh jadi pelakon cerekarama. die patut ajar aku bahasa sepanyol supaya aku boleh ganti ko buat coverage world cup 2014 nanti.

siggplus said...

belanda paling banyak van?



ha ha ha you so funny you should be in talk shows

hiro said...

van kena kad jugak ke kalu kat jalan raya..hehe

akuzle said...

aduih... retak otak gelak2...miahahahhaha

tiQa said...

Spain menang! :D
(klau cakap pasal bola + pelakon = teringat rita rudaini. xtau kenape. hehe)

otak ketat said...

fadh,
haha. xavi jd pelakon astro la. wajah eksklusif gitu. ah apsal kau nk ganti aku plak? tade tade. aku belum nak bersara lg :p

sigg,
tetbe rasa nak lempang kau. haha.

hiro,
kena. kalau howard webb yg jd polis trafik nya. lol. haha.

akuzle,
uih. smpai retak eh. parah gak tuh :p

tiqa,
haha. ayu raudhah tanak teringat plak?

Miss Rouge said...

hahahahahahhaha! brilliant! teka teki world cup hehee

ismishahril said...

sakit perut aku gelak. adoi. sakit betul ni. adoi. adoi. (sambil makan smarties)

Dr Kacak said...

apa kelas berlakon kat malaysia kan abang xavi? hahaha

otak ketat said...

miss rougue,
dpt jawab dgn betul tak? mesti tak kan? tehee.

ismishahril,
ah ni lg satu. rasa nak sepak ja tetbe. haha.

dr kacak (yakin nya?),
oke la tuh. dah ada kipas ssh mati neh :p

Ann said...

haha lawak lah...nsb tak pecah perut jer...

otak ketat said...

ala u neh. hyperbola lebih neh :p

Pelatt said...

woi! update la blog!

otak ketat said...

woy! dah apdate la! haha.

Related Posts with Thumbnails