Saturday, July 3, 2010

"oh saya kira itu satu hantaran lintang yg cukup bagus ya shauqi" "ya dato' saya pn rasa begitu"

"mana pemain tu? siapa tu nama dia? lenka"
"lenka?"
"ha lenka. pemain italy kan dia?"
"lenka mana?"
"eh bukan lenka ke?"
"mana ada pemain italy nama lenka"
"oh anelka kot?"
"oh anelka. dia pemain france anep"

sekarang boleh dengar lagu trouble is a friend sambil makan pizza.

***

"tuh messi kan?"
"bukan. itu tevez anep"

aku harap messi tak baca blog aku ni. kalau tak, mau dia resign drpd main bola kalau tahu muka dia disamakan dgn muka tevez.

***

"ha biar lah tuh. aku nak tgk BRAZIL lwn CHINA"
"itu CHILE anep. bukan CHINA"
"oh ye ka? CHINA dah terkeluar eh?"
"CHINA tak masuk world cup pn anep"
"ohhh"

pengaruh lin dan kuat sangat barangkali?

parah gak anep neh. menjelang besday dia nnt aku ingat nak kasi dia hadiah berupa majalah "wisel" lah.

.end of entry.

15 comments:

Mimie.Candy Cane said...

ko perasan tak Puyol [spain] muke n rambut dia mcm Dee [jgn ketawa].aku tergelak2 tengok match spain vs potugal ari tu.ahh..komedi betol..

Firol said...

haaa...nasib baik orang macam ni dah takde dalam kawan2 aku..kalu tak mau kena dah

ismishahril said...

anelka nyanyi trouble is a friend pun sedap juga. duet ngan tshabalalalalalalala

meo ketat said...

otak ketat!!!!!

Razman said...

kalau nak tengok muka messi, tengok je muka aku. sumpah sebijik.

papanitam said...

sape anep 2?
haha

Fara said...

Anep ley geng ngan akak la huda...
xtau pape psl bola...

mungkinkah dpt wisel gak dr huda utk harijadi nnti??? oh tak nakkkk!!! :P

fadh_q © said...

anep hebat. ambo nak saing ngan anep bole?

otak ketat said...

kak mie,
haha! perasan! muka pn lebeh kurang. tggl nak pakai spek ja konpem sebijik. dan err dee tade bdn ketak-ketak mcm puyol :p

firol,
hee. org mcm ni comel. aku syg lebih. haha.

shahril,
aku dah agak kau mesti suka shabalalala tu. sbb aku rasa muka kau ada iras muka dia. haha.

razman,
pergh. messi edisi rentung. kah kah kah. oh dah terlebih lipid. ngahahaha.

papanitam,
budak berumur 20 tahun yg akn makan apa sahaja yg aku masak dgn kuantiti yg sgt byk. haha.

fara,
hehe. akk sy tak kasi wisel. sy kasi papan hublot terus (oke mesti tak tahu menatang apa papan hublot tuh) haha.

fadh,
tp anep tak mboh saing dgn mung. ekekeke.

fadh_q © said...

owoh...ambo saing ngan anelka si penyanyi lagu trabel is a fren tuh jela. ambo dgr suara anelka seksi kalau nyanyi lagu trabel is a fren tuh.

siggplus said...

kesian tak dapat menikmati hidup sebagai jantan

HUDA said...

adeh anep. mesti dia suke badminton lebih kan? xpe2 ko maafkan dia aje ye :)

otak ketat said...

fadh,
haha. tp tak seseksi kalau dia nyanyi lagu menatap matamu. auch!

sigg,
tak semestinya kena layan bola baru jantan weh. yg gay pn ramai ja layan bola. haha.

huda,
;)

imah abd rahman said...

ape ni cucu tok noah x tgk bola ka?ish3~

otak ketat said...

haha. anep biasa ah. dia tak cara sgt mende2 gini :p

Related Posts with Thumbnails