Monday, July 26, 2010

aku tak pernah ada kwn nama jayaletchumy.

banci penduduk dan perumahan kini datang lagi! adakah anda sudah menjayakannya? hah. apa mcm? dah berapa kali korang berpura-pura tade kt rumah? jangan nak bohong la. aku tahu. mesti ramai kan yg bila nampak org banci dtg ja terus perlahankan tv lepastu tiba-tiba senyap mcm ada malaikat lalu sambil terhendap-hendap kt tingkap dan mencarut dlm hati "cilakak. bila org banci ni nak blah?" 

jgn mcmtu. buka lah pintu bila org banci dtg. tak baik tahu. penat kerajaan cipta lagu banci. korang ingat sng ke nak cipta lagu tu ha? cuba korang try buat satu lagu sekarang! eh tetbe aku emosi. mcm la aku penulis lirik lagu banci tersebut. hehe. yg tukang banci pn kasihan. penat diaorg dtg jauh-jauh semata-mata utk menjalankan tanggungjawab sbg pembanci tp korang tanak bekerjasama. hesh. tak wonderpets sungguh (sambil geleng-geleng kepala).

bersempena kerajaan sebuk menjalankan banci penduduk dan perumahan, aku pn nak juga lah buat banci penduduk kt blog aku neh. tehee. boleh ke? ini penting. bg menentukan hala tuju masa depan blog aku yg selekeh ini. apa? kau tanya sejak bila blog aku ni ada hala tuju? ah. uskud lah kau. aku baru nak buat hala tuju tiba-tiba. apa salahnya. better late than never. ewah. cakpong cakpong.

oke. cara dia senang je. aku nak tahu berapa ramai yg suka dgn blog selekeh aku neh. jadi kau cuma perlu tulis kt bahagian komen "SUKA". itu sahaja. sungguh mudah bukan? lg mudah drpd kau nak faham mcm mana pengiraan markah utk game tennis. hee. err kalau yg tak suka? ehem. kalau tak suka, kenapa kau boleh berada di blog aku ye sekarang? haha. eh rasa nk cirit. oke dah bye.

p/s: pasni aku nak minta komisen kt dato' ahmad shabery cheek lah.

.end of entry.

29 comments:

Ann said...

betul2 kecian org banci ni dtg...biar diorg wat keje diorng

Ann said...

lupa nk tulis..'suka'

Razman said...

TAK SUKA. AKU HATERS, TU PASAL DATANG SINI.

e-liex said...

SUKA!

orang banci tak datang umah aku.. dier datang kolej ak seh...

♥CIK SHA♥ said...

aku SUKA datang lepak blog ko ni sebab ko sangat kelakar..entri ko lawak la..spontan..mari kita spontan..ahaha..

redballerina said...

SUKA :)

fadh_q © said...

eh aku suka blog ko. mak ayah aku pun suka. kalau nenek aku tengok blog ko ni pun maybe dia suka. blog ko best.

oh ya, aku puji tak ikhlas td. time aku type best td aku mengharap kan yg ko belanje aku McD GCB tu. kalau tak dapat tu pun takpe la. dapat nasi ayam auntie maryam pun jadi.

Aidi-Safuan said...

haha... aku daripada awal2 dulu tunggu orang banci nih datang. tapi sampai sekarang diorang tak singgah lagi rumah aku nih. ke rumah aku nih ceruk sangat? :P

Fara said...

sukeeeeee!!! :P

Pelatt said...

banci jangan membenci

nurul said...

duka eh suka!

makdara TERDIVA said...

suka bangat lorrr :)

otak ketat said...

ann,
wah! terima kasih sgt2 ;)

razman,
haters pn komen paling awal. nampak sgt bila nampak aku apdate ja terus menggelabah nak buka. wakakaka.

e-liex,
yeay! aku suka kau suka blog aku. ngahahah. uih. kolej pn boleh eh? dasat gak tuh. korang buat-buat nyuruk dlm bilik tak? haha.

cik sha,
alolololo. rasa nak blanje kau eskrem mingo-mingo ja. tehee. makaseh! ;)

redballerina,
THANX :)

fadh,
aku tahu kau mmg tak pernah ikhlas. nasi ayam auntie maryam mahal. nasi lemak macik temah sudah. mau? haha.

aidi,
rumah kau tak cukup femes. wlpn kau blogger femes. ngehehe.

kak fara,
awww. makaseh kak! ;)

pelatt,
benci jgn membanci. err. haha.

nurul,
hehe. makaseh sgt2! :)

makdara,
alorh. makaseh! terharu nya. haha.

Dr Kacak said...

Saya suka Xavi

otak ketat said...

xavi suka saya. awwww.

tiQa said...

suka jugak.
:D

otak ketat said...

awww. makaseh jugak! ;)

ismishahril said...

suka hatilah aku nak suka ke tak. yang kau suka suka tanya aku suka ke tak pehal? sukaran a/l pandicha betul lah!

ayat mukadimah biar gempak. ok. aku suka.

Anonymous said...

sy suka sgt! adik sgt kelakar...

Huda Luna said...

akuuuu takkkkkkkkkkkkkk


.


.



.


.


ehh..





aku SUKKKKAAAAAAAAAAAAA blog kau KAKAK HUDA!

otak ketat said...

shahril,
eh. sukaran mcm nama ex-bf aku ja. haha.

anon,
wah! terima kasih. adik sgt menghargainya ;p

huda luna,
hikhik. makaseh adek huda luna oii :p. err jgn private blog la weh. nnt aku rasa bersalah la sbb peminat kau lari ke blog aku plak. keh keh keh. lgpn kau kn tak review blog aku lg? ngahaha.

Penguin said...

SUKA. :)

otak ketat said...

makaseh penguin! kau mmg comel :)

sarahunny said...

i like i like! :)

otak ketat said...

auch. thank u thank u! ;)

Q said...

suka. tp apa kaitan jayaletchumi tuh?

otak ketat said...

Ya Allah. kau lah satu-satu nya reader yg tanya pasal mende neh. aku tertunggu-tunggu gk org tanya. wakakakka. entah. tade kaitan pn. haha.

amnilahh said...

suka

otak ketat said...

wahh. makaseh! :)

Related Posts with Thumbnails