Thursday, December 23, 2010

yg rasa masa itu emas sri pinang mahupun emas poh kong, tolong jgn buka entri ni. yg rasa masa itu emas zhulian, boleh buka kot. haha.


siapa setuju hingus kita bau mcm gam kanji yg warna puteh tu? 

apa ke bangang benar entri kau ni huda? haha. maaf. aku selalu rasa bau dia sama. tp tak pernah berani nak tanya kekwn. takut diejek "euh. jijik la kau ni huda. tak feminis langsung". lepastu nnt terus kena pulau. tade sapa nak main lompat getah dgn aku. makan kt kantin pn sorg-sorg nnt. hat isi buku biodata tu pn nnt takdak sapa nak address aku sbg "kawan kegemaran". duh. sungguh tak matang.

eh lg satu. kalau bau dia sama, adakah dia boleh berfungsi mcm gam kanji juga? oke bertambah bangang entri ni. baik aku tulis end of entry sekarang sblm ramai org rasa nak sepak aku. haha. bye.

.end of entry. 

32 comments:

Tuan Din said...

lagi pekat bau lagi kuat lekat...
sehhhhhhhhhhhhhh!
splash!!!

fadh_q said...

err..apa rasional nya tajuk entri kau ni dengan isi kandungan entri ni?

ke entri ni ada kait ngan entri kau yang bertajuk

"sama sama la kita bling bling" tu hah?

dan apa kaitan nya gam hingus tu dengan emas?

The Nurul said...

cuba kau buat ujikaji tntang persamaan fungsi tu. amik gamba. nnt update.

Zulfahmi Abidin said...

Siot.aku ingat puteh macam nasi.suci.ko tukar perspective aku.tak jadi aku makan dah.grrr

Nurul Huda Rahim said...

tuan din,
euh. tanak main lompat getah dgn kau! haha.

fadh,
lol. aku igt IQ kau dah meningkat. rupanya masih di takuk lama. fikir lg weh fikir! haha.

the nurul,
nnt tade org nak address blog aku kt bloglist depa. wuwuwuw.

zulfahmi,
bagus. mmg tu tujuan nya. kau kan kena diet sket? haha.

Nurul Huda Rahim said...

WEH TADE SAPA NAK JAWAB PERSOALAN AKU KE. AKU SERIUS NAK TAW LA. I MEAN HINGUS YG CAIR LAH. BUKAN YG PEKAT TU. ERR OKE JIJIK. BYE.

fadh_q said...

ok dah faham. Allah. buang masa aku je tinggalka comment kat sini.

masa itu emas! bukan emas sri pinang atau poh kong atau habib jewels. emas tiffany & co ok!

Nurul Huda Rahim said...

haha. tak main ah emas. platinum oke. awwww. keh keh keh.

jade said...

xde gmbr hingus tu ke? klau bleh nk yg fresh dri lobang hidung. haha. bru mntp entri ni. bru la lngkp. haha

z a n a said...

hudaa, aku tak pernah try hingus kasi lekat paper. ko try dulu. t roger. bila seseme boleh simpan dalam bekas. wat gam emergency. *yerkkkk

Nurul Huda Rahim said...

jade,
nak amek result pmr tak bleh tgk gambar ngarut-ngarut. nnt effect result. haha.

zana,
haha. geli woy zana. tak tergamak aku nak buat cmtu. nnt takdak ceo nak kawen dgn aku. wakakka.

Si DauN CeRi said...

perghhh..speechless akak cmnihhh.. wakakakak

Zulfahmi Abidin said...

ngek.aku diet mende.aku kurus lah.grrr..

Nurul Huda Rahim said...

si daun ceri,
haha. dah jom blanje sy mkn buah ceri kak. (tetbe)

zulfahmi,
haha. kurus ka weh. ye la. aku ja la diet. hee.

e-liex said...

tak feminis langsung. dah bye. aku nak main lompat getah

Razman said...

aku tau apa yg boleh buat gam. ppn suka rasa kadang telan. tp aku tak boleh btau. nanti masyarakat pandang serong.

Nurul Huda Rahim said...

Razman jgn nk lucah sgt. Lempang karang. Haha.

Nurul Huda Rahim said...

Eliex Kau main batu semban sudeh.haha.

Mohamad Faizal said...

euh. jijik la kau ni huda. tak feminis langsung (kopi pes)

Nurul Huda Rahim said...

haha. jgn nak kopipes sgt abg ijai. anda tu kan bekas pekerja mekrosop opis. inovatif sket! bahahaha.

e-liex said...

adakah anda pasti? batu senbam cik huda tak ada chance nak menang nanti... at least lompat getah adalah peluang sikit.. sama2 150+cm kan..

eh, ko tak feminis. ok bye

syazwan said...

kah3..kalo hingus tu mmg boleh berfungsi mcm gam kanji adakah ko akan gune hingus ko tu sbgai pengganti kpd gam kanji..???

Razman2.. hahaha~

Nurul Huda Rahim said...

e-liex,
eleh. igt aku tak feminis ke. aku main taw anak patung yg diperbuat drpd kertas tu. haha!

syazwan,
guna. utk hantar surat kt kau. tehee. razman mmg cacat. kalau aku jumpa dia tepi jalan mmg aku campak batu seketul dua.

cEro said...

msa kecik, aku nk main tampal2 dlm pendidikan seni, aku kurg gam..
kawan aku tolong, dgn guna ingus dia..

Ya, hingus juga boleh keras dan melekat bila dah kering, mcam gam.hhahaa

Nurul Huda Rahim said...

geli oi! haha. mesti terus dpt A+ kan utk subjek pendidikan seni tu :p

cikCEPET said...

ahahaaa~
pekat..!!

emmm
huda t amek award ehhh

:))

Nurul Huda Rahim said...

likat weh. haha. thanx! :)

a little less conversation said...

hingus kalau dipintal2 boleh di buat tali kapal (tolong lah percaya statement ni) hahahaha

Kuwe said...

apa ke tolol ni. hahah. ha apa lagi, boleh la buat roti pakai hingus.

buku biodata? rare!

Nurul Huda Rahim said...

a little (sambung sendiri pjg sgt),
haha. sumber drpd mana neh? wikileaks? ekekek.

kuwe,
oi roti bukan diperbuat drpd gandum ka? ke aku salah? haha. aku kan one of a kind. ewah. keh keh keh.

faiq said...

sbnrnye bau nye x sama

Nurul Huda Rahim said...

euh. kau pernah try bau ke faiq? tak maskulin lah kau neh. haha.

Related Posts with Thumbnails