Thursday, March 11, 2010

FIRST BIGGEST LOSER ASIA

Aku mmg ikut reality show neh. dari mula si desmond ang-ang tu menarik diri gara-gara tak larat nak bersenam, sampai la ke kesah percintaan yg aku kira sgt menggelikan di antara hafiz dan christine. betul sgt menggelikan episod itu. dah la awal pg nya dia tunjuk si hafiz pergi solat aidil adha kt mesjid bagai. malam nya tu aleh-aleh duk peluk cium bagai dgn christine. ah meluat gila aku tgk. ditambah pula bila si hafiz tak undi sesiapa sebaliknya hanya menulis "I <3 Christine". ya Allah rasa mcm nak pinjam tangan wolverine lepastu lempang muka dia kuat-kuat.

*sepatutnya nak tampal gambar depa tp tak larat ah. meluat sgt*

Tetiap minggu aku tgk yg siaran ulangan punya. biasanya hari sabtu malam la. aku tgk dgn abg dan adek aku. sambil tgh melantak ayam golek, roti john, kepok lekor, apam balik dan air soya cincau yg beli kt pasar malam, sambil membebel suruh abg aku beli alat senaman yg depa tgh maen. sbb nmpk mcm best je diaorg berpeluh byk. lepastu abg aku pn mula bising "SEMUA BENDA NAK SURUH BELI. MAIN NYA TIDAK. LEPASTU ASEK MKN JA. BERSENAM MALAS" haha. tp dalam byk-byk benda, aku paling suka tgk Dave Nuku. dia sgt pandai motivate org. aku mmg suka gila ah dgn Dave neh.

ini Dave. dia dah kawen ye kwn-kwn. haha.

So selasa lps, finale episode Biggest Loser Asia ni. dan pemenang nya seperti yg dijangka ialah David. mmg kurus habes david neh. sampai org ckp dia rupa mcm org tak sehat dah. haha. ntah la. bagi aku mcm oke je, cuma nya, ialah, alang-alang kau dah dapat duit byk tu, bebwk g jumpa Dr Rozmey ye. eh. salah. salah. jadah apa jumpa Dr Rozmey. kang dia pakaikan bow plak kt kau lepastu buat rambut gaya mcm dia. lg parah. haha. bebwk g Yu Nam hair care la. kalau rambut kau lebat, org tak ckp rupa kau tua daripada umur la, saket la, apa bagai semua. aku rasa la. apa pn, tahniah ;)


.end of entry.

20 comments:

Edriena Hazelina said...

hampir tersembur air soya yang akak minum nie kat skrin lappy.
atoi!
huda nieh!

Ery Farieha said...

huh
tak ske david
huahahaha

sharamli said...

nak kena belasah ngan dr.r0zmey agaknya kamo0 ni..

jane said...

sgt teringin g taanam rambut kat stu
wakakakkkak

Frodo Baggins said...

ngahahahhaha
giler hebat dave

((x tgok big loser ~))

tgk ANTM jer ... agagaggaa


>>__<<

UbiKentang Sofa said...

wahaha! aku amat wish aku join biggest loser tapi masih tiada masa. aku mau kurus juga. kerna:
1.mak ayah dan adek aku suruh.
2.ex-ex aku suruh
3.yang tak tahannya member YM aku yg xpnh jumpa aku dan tuduh aku x muat buggy golf itu juga suruh.
4.sebab aku nk tgk muke kurus aku gimana.
bwhahahahaha

Mimie.Candy Cane said...

aku tiap2 ari try sikat rambut gaya doktor rozmey..tapi tak jadi.haram tol..

ko ade no kontek doktor rozmey? aku bukan nak kontek dia utk kurus ok..aku nak belajar sikat rambut ngan dia..

crazy_labelle said...

ade six pax x?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

david sgt bersungguh2 utk capai matlamat dia..

memang layak menang pon..

otak ketat said...

edriena,
sembur ja. laptop pn mmg tgh haus tu :p

ery,
bagus ar tu. sbb david pn mmg tak ske ery. haha.

sharamli,
eh u tataw ke? i shareholder dlm syrkt dia.

jane,
err. kt dr rozmey ka? haha.

frodo,
antm sume kurus-kurus. tak thrill. haha.

ubikentang,
lorh. kurus sbb nk sehat. bkn sbb org suruh yang oii ;p

mimie,
kau kena jd 2nd wife dia. baru boleh blaja. mahal tu teknik sikatan dia. hikhik.

crazy,
tak tahu la. x-pax ada kot? haha.

gadis kampung,
yeah. dia mmg kompetatif orgnya :p

fiD said...

aku xpyh diet pon, tiap2 ri p claz joah, dah kurus,hehehe

otak ketat said...

yelah fid. kau kan kurus kachak lg bergaya :p

Anoneemus™ said...

*nak search video peluk cium hafiz ngan christine*

Saje je nak sama2 menikmati kegelian itu.

Monkey D Luffy said...

eh... ada kisah cinta meluat ek. haha
aku susah nak follow sebab keje aku ni ikut shift

otak ketat said...

haha. mmg supportive. jgn terjumpa video laen sudah :p

otak ketat said...

ada la mat oiii. tu ar. lenkali keje yg opis hour. takpa la mat. tayah nak follow. dah habish dh pn ;p

siggplus said...

si sarimah tu hot gila dalam TBLA

siap nampak cleavage lagi

auww auww

otak ketat said...

haha. kan janda. ah kau. semua janda kau suka kan?

joegrimjow said...

tau tak yg ku pon buat biggest loser jugak
hehe

otak ketat said...

uik yeke? tataw ar. hee. oh herbalife kah? haha.

Related Posts with Thumbnails