Thursday, March 18, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Tajuk atas tu tajuk wajib. tajuk aku nak buat sebenarnya ialah ENTRY KETIAK BASAH. entry ini adalah bertujuan mengajak anda sekalian alam utk membasahkan ketiak dgn pergi ke event ini:

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.


nanti kalau kau pergi sana, akan adanya satu kejadian yg aku kurang suka tetapi korang semua pasti suka. iaitu lucky draws! (aku ckp aku kurang suka sbb aku tak pernah dpt. kau bg la lucky draw sempena jamuan kecil-kecilan kelas akhir tahun sampai la ke jamuan besar-besaran dinner kolej ke apa bagai. confirm takkan tercabut nya nombor aku). ye dan hadiah lucky draws sgt lah menawan kalbu yakni cool gadgets yg bernilai sehingga RM 15,000! gila best kan. dah la cool, gadgets pulak tu! faham tak maksud aku? cuba kau bayangkan situasi yg mendinginkan disertai dengan sesuatu yg mengujakan. menarik bukan? mcm kau tgh nk komen wall fesbuk kwn kau yg berstatus "HARI INI AKU BERPELUH SEBANYAK DUA BELAS KALI" menggunakan laptop apple sambil mendengar lagu SM Salim menerusi ipod nano dan bermain game pac-man di psp kemudian di hadapan kau ada kipas besar yg boleh siap keluar air-air tu. time tu ketiak kau confirm takkan basah!

yg kalau kau segenetik dgn aku (bkn genetik ketiak basah!), yakni genetik tak bertuah dalam lucky draw, jgn risau. byk game-game menarik yg akn diadakan seperti sumo wrestling, gladiator battles dsb (dsb bermaksud dan sebagainya. bkn dan sebenarnya ya. sbb ada org pernah search maksud dsb kemudian sampai ke blog aku. bg tidak mengecewakan org itu, aku kasik maksud dsb di sini)  

oleh yg demikian, marilah kita lawati link ini utk basahkan ketiak bersama-sama ! www.gatsby.com.my/streetfair 

KENAPA ENTRY KETIAK BASAH? SBB SEKARANG TGH MUSIM PANAS. KEMUDIAN KIPAS CAP MISTRAL TIDAK BERKERJASAMA DGN BAIK MENGAKIBATKAN KETIAK AKU BASAH. NASIB BAIK TAK BUSUK. SBB PAKAI GATSBY DEODORANT. HAHA. LAGI PULA SEKARANG TGH BZ DGN EXAM DAN ASSIGNMENT. SEMAKIN BYK ASSIGNMENT DAN EXAM, SEMAKIN BASAH KETIAK AKU. POSITIVE CORRELATION YA KWN-KWN. SUDAH LAH TUH. KAU TAHU TAK AKU TAIP ENTRY INI SAMBIL KETIAK BASAH? HAHA. OKE BYE.

.end of entry.

18 comments:

shakinah said...

macam haram lucky draw!
sepanjang 19tahun aku hidup, skali pun aku tak pernah dapat langsunglangsung!!
huhh!
*tetibe emo

Razman said...

haha. aku dpt gak mail psal menatang ni. tp mcm ko gak, aku mmg tak bertuah. so aku masih belum ada motivasi nak wat entri. tapi kalau lawan ketiak spe plg basah, aku boleh menang kot.

sharamli said...

sekang dah ujan..xde la panas sgt.hak3

Edriena Hazelina said...

haha..
akak paling suke bace..

"dsb bermaksud dan sebagainya. bkn dan sebenarnya ya. sbb ada org pernah search maksud dsb kemudian sampai ke blog aku. bg tidak mengecewakan org itu, aku kasik maksud dsb di sini"

aiyo.. die nie kalau buat entry.. mesty ade je yang lucu. hehe..

otak ketat said...

shak,
kau cukupkan 20. kalau masih takpat, aku rasa tada gunenya kau hidup di dunia ini. haha.

razman,
tahu takpa. genetik ini boleh dicungkil keluar ka? haha. woy apa plak! aku nak mng! xkre! haha.

sharamli,
masih bahang lah. itam kulit ai. hikhik.

edriena,
haha. betul kak. dsb pn nak cari. pelik betul. org urdu yg bru nak blaja bahasa malaysia barangkali :p

j0j0_bdiN@ said...

basah doh ketiak aku bace entri ko nih~~
sebulan lepas aku ade menang lucky drow~~

otak ketat said...

haha. jojo, kau mmg bagus. sgt menghayati. hikhik. pergh, dah la menghayati, bergentik lucky draws plak tuh! mari kita berkwn rapat! wakakaka.

Anoneemus™ said...

Eleh..ye ke pakai gatsby?

otak ketat said...

haha. oh bkn eh? sy buta hurup ar kot :p

fiD said...

aku xmampu pakai deodorant, hehe

bedak sudah,,,

yg penting bulu kasi xde, hehe =P

fiD said...

aku x pakai pon deodorant tu... xmampu, hehe..

tapi aku gune bedak je, sebab kalu pki deodrnt, ketiak jd berbelang,hahha...

otak ketat said...

ececece. xmampu kunun. cit porah. netbook boleh beli kan. mampu plak. haha. laki bkn suka ka kumpul bulu ketiak. makin panjang, makin macho. haha.

Anoneemus™ said...

Erm. maybe i should go. i always win something from lucky draws.

Kapten said...

aku dah kena jemput dah. hehe

otak ketat said...

anoneemus,
pergh. u mmg lucky ar. jom kita pergi jom :p

kapten,
alorh. maksudnya aku tak dijemput ar neh? ceh! mmg tak bertuah langsung. tension gwe. haha

Ery Farieha said...

dapat gi tak kak?
ery x dpt
tp soh dtg gak
hahah jom g kak!

e-liex said...

ko memang tengah mood ketiak basah e skang? ahahha. awat 17?! lusa tu ak da final seh. ko tlg menangkan utk ak ar cmtu. nah amek sket genetik lucky ak. ;p

otak ketat said...

ery,
dapat. hee. suka suka. jom! ;)

e-liex,
ah kau. lambat. org dah habis final dah time tu kau baru nak terhegeh-hegeh final. hakhak. gewd luck weh! oke aku dh tgkp genetik kau. amin! semoga aku lucky utk mendpt lucky draw :p

Related Posts with Thumbnails