Saturday, August 7, 2010

kotak buruk berbunyi.

"amir sini jap mir"
"apa?"
"g tutup radio tu jap"

"apa dosa radio tu?" celah abah. haha. marah la tuh. abah suka buka radio klasik nasional lepastu blah entah ke mana. aku yg terpaksa menadah telinga dengar nya. mau tak cair taik telinga aku neh?

.end of entry.

6 comments:

azureenhalim said...

stylo pe dgr klasik nasional haha

Frodo Baggins said...

ok jugerk lagu klasik ni mak temah!!
hahahahhahahaha hotstuff huh??


>>___<<

Mimie.Candy Cane said...

dalam kes aku plak,time nak gi trip family jauh2.semua berebut2 TANAK naik keta ngan ayh aku..memang sepanjang perjalanan la tadah tlinga

Clarky Afif said...

ah generation X memang macam tu. bayangkan perjalanan aku dari puncak alam ke gombak, jammed plak tu terpaksa dengar Klasik Nasional.

Dr Kacak said...

hahaha
sebut pasal radio... masa aku kecik2 dulu ada radio versi zaman apa ntah kat rumah aku. body colour emas... tp boleh main radio ja takda tmpt kaset....

best gak hidup di zaman peralihan. budak2 skang mana rasa zaman2 klasik mcm aku neh. banggaaaaaaaa.... hahaha

otak ketat said...

azureen,
aduh. bleh bernanah tinge aku :p

frodo,
kyjelly. haha. aku tahu kau layan klasik nasional tetiap ptg kan?

kak mimie,
haha. tuh ar. terpaksa la kan. ssh gak. hee.

clarky,
kenapa terpaksa? sape paksa? ni kan negara demokrasi? haha.

dr kacak,
bangga ka? bagus lah. kau mmg melayu tak mudah lupa. hee.

Related Posts with Thumbnails