Saturday, May 29, 2010

pengalaman pertama.

"abahhh..mana ni? tade pn???"
"tunggu kejap"
"lama nya?"
"eh eh mana box tuh?"
"box apa?"
"box vodafone tuh"
"uda dah cancel dah. semak ja"
"la!! yg kamu cancel buat apa! minimize ja la"
"eik? ye ka? tak bleh cancel ka?"
"mana boleh! mmg la tak dpt connect"
"ye ke abah?"
"ish kuno lah kamu neh"

-.-

.end of entry.

20 comments:

Miss Rouge said...

hihihii lawak laaa :P

otak ketat said...

miss rouge,
kena cop kuno. sedeh kot -.-

Nadya ©™ said...

pengalaman pertama menggunakan broadband ke ni?hehehe

Berd said...

hantu betol. aku yang nak komen ni pon rasa malu.

meo ketat said...

abah stylo!

-hazen said...

ha3!

♥CIK SHA♥ said...

ahaha..lawak la abah ang..tak pasai2 ang kena cop kuno..canggih lagi la abah ang eh..hehe..

Firol said...

direct je bapak bagi haaa..hehehe

azuan said...

apa yg ko merpek nie~
aku tak paham sepatah pun.

otak ketat said...

nadya,
kesian oh? -.-

berd,
eh kau plak nak malu. bak duet. aku nak beli broadband sekarang biar kau tak malu dah pasneh.

meo ketat,
heh. tgk ank dia ar. err. haha.

hazen,
kau jgn nak gelak sgt. kau pn tak pernah guna broadband kan? aku tahu. haha.

cik sha,
aku taw pakai wireless ja :p

firol,
abah aku jujur. mcm aku. ahaha.

azuan,
sila rujuk komen-komen di atas. sekian.

ismishahril said...

rule pertama nak online guna broadband :
jangan cancel box tu.

rule kedua : lompat bintang sepuluh kali.


sila lah percaya.

hiro said...

abah u pndai..tgok la ayah mertua sapa..ye x..haha.

pssstt.dh letak link u dlm akal serabut..
10 tergiler je taw..susuh nk masuk..haha

Aidi-Safuan said...

kuno ko nih. da agak da! :P

fndrocka said...

ahaha.senang hati kau je nak cancel kotak tu...kan dah dapat title dari abahmu..

Latest Entri Fndrocka: 7 Hari Menjadi Cikgu Zara

Clairvoyant said...

kasihan same ko

macam mane lah abah ko lagi expert neh? mushkil aku. hahaha

otak ketat said...

ismishahril,
apsal kau tak ckp pumping dua belas kali ja? cmneh bleh slim aku tiap kali nak on9. haha.

hiro,
wah! terharu gila weh. nnt i blanje u sirap oke :p

aidi,
cis. yer lah. aku tade blackberry cm kau. eh tetbe.

fndrocka,
mana nak tahu. dah semak ja. on9 pakai wireless tade pn box box gitu :p

clairvoyant,
heh. sbb aku ank yg taat. aku nak biar ayah aku rasa dia lg expert drpd aku. haha.

imah abd rahman said...

haha.abah otai~ sah uncle i.keh3~

otak ketat said...

imah,
haha. sah u ank sedara dia. bkn nak kesian kt i :p

Aidi-Safuan said...

HAHAHA... ape kaitan blackberry aku? siot tol. da la kutok aku kat blog lapinkery.blogspot.com. :P

otak ketat said...

aidi,
kaitannya, sila kasik aku blackberry kau sekarang. haha. bila masa plak aku kutuk kau kt lapinkery.blogspot.com? :p

Related Posts with Thumbnails