Thursday, April 15, 2010

semua salah ghajini.

pagi td aku bangun awal. area pukul 9. bangun-bangun ja ada pesanan ringkas tp padat drpd mak kat papan puteh kecek. ya. papan puteh yg sepatutnya digunakan utk menulis barang-barang yg dihajati. tp ia multipurpose oke. haha. "UDA, TOLONG SIDAI KAIN. TK, MAK". dgn muka penuh taik mata, aku gagahi juga. tak. gigi pn tak gosok lagi. busuk? memang busuk. suka hati aku lah. bukan aku suruh korg bau pun. eh. apasal mcm emo lebih ni? oke ini ceritanya. aku bukak youtube. hajat hati nak tgk cite Ghajini. tetbe beria aku tgk, wlpn telinga saket (sbb bahasa tamil. kau faham-faham lah), baru aku sadar. rupanya aku tgk yg tamil version. cilakak. kenapa tade sape penah bitaw aku dia ada dua version? mcm hampeh. oke takpa. aku teruskan gak cari yg versi amir khan. semua dah kena delete by youtube katanya. hamboi. youtube sekarang dah maju ke arah membanteras penjiplakan nampak gayanya. terpaksa aku cari alternatif lain. iaitu mendownload. lepas dah byk kali sign up dan rupanya kena bayar, aku malas. aku on ym. aku masuk chat room. sumpah lama dah tak masuk chat room. sebab dah matang kot?

dalam chat room, dgn pakai CAPS LOCK, aku tanya soalan yg aku kira gurau-gurau manja tetapi rupanya mencetuskan kemarahan para chatters. WEH KORG SEMUA TAK KERJA KE? aku tanya mcmtu je. serius. tetbe semua org hentam aku bagai nak rak. cakap aku bodoh la semak la sampah la bangang la tak educated la tak matang la get a life la. oh oh oh. serius aku tak faham. aku pn apa lg, buat la ulah sket. kutuk sana sini sket. depa mmg hangen tahap gila-gila ah dgn aku. haha. aku jadi mcm cuak-cuak seronok. cuak sebab first time buat cmtu. seronok sbb, yelah. aku kan tgh bosan. tetbe dpt plak org nak gaduh. kan seronok jadinya? haha.

takpa ah. lelama tu tetbe aku bosan layan diaorg. diaorg ckp diaorg kerja hebat, educated, matang, umur lg tua semua bagai. fine lah. aku minta maaf. pastu aku duk diam-diam. aku chat dgn sorg saksi kejadian. haha. dak tu beria ckp aku hebat la mulut laser la terrer la apa bagai la sbb berjaya lawan depa yg ramai dalam chat room tuh. ceh. kau tak tahu aku in real life cmne. kalau kena marah sket ja mau menanges dua hari empat malam. haha. tak lama lepastu, aku usha balik chat room tu. korang nak tahu depa tengah berborak pasal apa?? pasal SEX, TEGANG, BAWAH KATIL, STIM, etc. macam bangang. oh salah. ini educated namanya. pathetic. dah bye.

.end of entry. 

10 comments:

sharamli said...

tegang?

benda apa yg tegang?

otak ketat said...

entah. taik kot? berak keras. sbb tuh taik tegang. boleh? hahahaha. bengong.

e-liex said...

cool~ nak wat la gak len kali~~~

otak ketat said...

haha. try ar. nnt jgn lupa ajak aku. bleh kita sama-sama berkelakuan seperti org yg tak educated di situ. haha.

Edriena Hazelina said...

cik huda.
anda demam ye?
hehe..
nie da sidai kain tak?
xde pon tulis kat atas da sidai kain.
ha.. nak report la!

otak ketat said...

haha. mesti la dah. kan dah ckp 'ku gagahi juga'. g sidai lah tuh. hakhak. demam sbb apa? sbb bangun awal? tidak tidak. sy mmg baek dh skang neh. huahaha.

Liyanaa. said...

ko baik baik. karang jadi kes mcm ni http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Tayang__8216_anu__8217_diInternet/Article/index_html

otak ketat said...

haha. kes tu mmg tak bleh bla. aku harap ah chong berjaya menyelamatkan diri drpd terus diugut oleh melvin and the chipmunk. haha.

saya said...

dah dapat blom tgk cite yg didolodnye cik?..;p

otak ketat said...

haha. satu dah. ada lg 2 tgh donlod. tp ghajini lom donlod ag. hehe. makaseh sbb ajar!

Related Posts with Thumbnails