Thursday, January 7, 2010

AKU TAK MINAT PEMAIN BOLA PN. TAPI PEMAIN BOLA YG MINAT AKU. HAHAHA.

"kak, pg td sy mimpi"
"yeke. mimpi apa?"
"mimpi ada org nak bertunang dgn sy"
"ouh. tu kalau ikut Freud, unfulfillment desire namanya! hahahaha"
"ceit"

padahal aku nak cerita siapa yg ajak aku bertunang tu. tp sbb dah kena bahan mcmtu, malas ar. kang lg bertambah-tambah bahanan nya kalau dia tahu aku mimpi Theirry Henry yg nak bertunang dgn aku. jgn tanya aku kenapa dia. aku pn tak tahu mengapa. kan lagi bererti mimpi aku kalau Xabi Alonso ataupun Lionel Messi yg ajak aku bertunang? Van persie pn oke. islam kan dia? heh.

p/s: nak taw mcm mana rupa watak-watak di atas, sila google sendiri. jgn malas sgt boleh tak? haha.

.end of entry.

9 comments:

e-liex said...

sorang pun ku tak kenal! and ye, sangat malas nak google. huhu

fiD said...

ea, samapai cam tue??? isyyyy

mudahan la ko tunang dgn tiger wood, =P

TARANTULAHuruHARArey said...

TERUSKAN MIMPI2 ANDA.. LAGI POWN XSALAHKAN SEBAB ITU HANYA MIMPI.. KITA YANG BERMIMPI BUKAN DIORANG.. KITA PUNYA APASAL LA HAHAHA

Razman said...

ko kopem ke henry? bukan Guru? pemain malaysia berbangsa india itu?

sharamli said...

w0it..w0it..
tlg g0gelkan..

otak ketat said...

e-liex,
haha. aku dh agak.

fid,
nama dia dh tuka skrg. tiger three woods.

tarantulah,
haha. betul tu. tp apasal kau pakai caps lock? marah ke? haha.

razman,
eh. aah la. aku pn lupa nak dabel cek. aiseh!

sharamli,
apa? tolong bogelkan? bleh. meh sini meh. haha.

mehah said...

Theirry Henry dah Islam kan...ada harapan neh...

mehah said...

Sangat terkesan bila tgk interview dia kat youtube...awak dah pegi london tak jumpa dia ke? nampak gaya kena pergi lagi sekali nih..

otak ketat said...

hehe. ye ka? tataw ar plak. oh terpkse ah pergi london ag skali. wakakakak.

Related Posts with Thumbnails