Friday, January 22, 2010

SULTAN JOHOR MANGKAT

Terpaksa aku balik Johor esok. Al-fatihah.

.end of entry.

15 comments:

Anoneemus™ said...

Tak boleh blah. Sampaikan salam takziah saya pada mereka ya.

shakinah said...

alfatihah.

otak ketat said...

anoneemus,
hikhik. baik! ;p

shakinah,
nak ikut aku balik tak esok?

♥akukahmilikmu®♥ said...

hi otak ketat..nice to meet u..baca blog u dari blog Fid..hehe..actually ar si hani tarmizi ni dia bgtau kata ada awek sarawak dok ngorat laki dia..siap mencarut lagi kat pompuan tu konon mcm laki dia hebat sgt..ada ker patut kata mcm tu..tah2 laki dia pun gatal..tkder angin tkkan pokok bergoyang kan..siap kata sarawak mcm utan la apa la..tkder sifat 1 malaysia..

apalagi diorang kat fb tubuhkan 1 fan anti hani tarmizi..

neway i folo u..n takziah atas kemangkatan Sultan korang yer..

otak ketat said...

hehe. terima kasih. mesti fid bangga neh kalau baca. haha. terima kasih gak bitaw psl cite hani neh. la boleh plak main carut-carut dan kutuk-kutuk bagai. isk. mmg tak 1 malaysia. malu plak rasa sbb tataw psl neh. tp mmg jarang maen fb beria-ria sgt. hehe. thanx sudi follow ;)

Edriena Hazelina said...

huda. jom balik johor.

Edriena Hazelina said...

sebenonye mase dengar berite utama tadi. akak tersasul kate sultan mangkat. xsangke da mangkat. al-fatihah.

otak ketat said...

Edriena Hazelina,
oh yeke. sy ag best. sy tataw pn sultan gering. tetbe taw dah mangkat. hehe. jum2. ptg sok kot sy balik. lambat tinggal eyhhh. hikhik.

Razman said...

kenapa ko kelihatan gembira dengan berita kemangkatan ini?

otak ketat said...

haha. mana ada gembira. kau jgn. kena tulah kang. jd itam tak putih-putih dah. pdn muka :p

imah abd rahman said...

oh..mmg blk smpena kmangkatan ke mmg plan blk kg mggu ni?hehe..
eh..awk wrgnegeri johor ek?kte kacuk~

otak ketat said...

haha. ai mix gitu. ekekeke.

Ms.Independant said...

erm...
motip kene balek gak?
huhu

;)

Ries Lee said...

alFatehah utk kemangkatan sultan kau.

otak ketat said...

kak farah,
bajet warga johor yg setia ar. haha. tp xjd pn blk. hikhik.

ries lee,
kau org mane eh? bkn johor gk eh? hee.

Related Posts with Thumbnails