Tuesday, January 19, 2010

Daftar lah weh.

4.39 juta penduduk negara Malaysia yg berusia lebih 21 thn dan layak bergelar pengundi masih belum mendaftar sebagai pemilih. Kosmo, 19 Januari 2010.

Dora ckp, dia pn belum daftar. sbb org selalu ingat dia budak belasan tahun. so dia segan nak mendaftar. poyo betul si Dora neh. aku curik beg dgn monyet dia kang baru tahu.

p/s: yg dah berumur 21 thn ke ats, rajen-rajen lah mendaftar. jgn jd org yg berdiri di ats pagar. kena kancing gigi nnt padan muka.


.end of entry.

21 comments:

e-liex said...

ko layak x?
ak yg muda belia comel sentiasa x layak lg~ haha ;)

Ery Farieha said...

lepas 21 march tahun ni, ery da ley daftar.
huhuhu da besa da :P

otak ketat said...

e-liex,
kau rasa? hehe. ewah. muda belia sudah. comel tu tak perlu kot. hahahah :p

ery,
wah! tahniah! besar dah dia. dulu rasa memule kenal berhingus hijau ag. hikhik.

Khaleeqa Idrus said...

tak sabar nak jd 21! nnt eeqa da NAK 21, akak buat lg post mcm ni. igtkan eeqa, lalalala :P

fiD said...

tahun nie aku umo 21, hahaha, bulan 12 nanti la... sempat ngundi tahun depan,heee.. kuasa rakyat!

otak ketat said...

haha. bila eeqa dh 21 thn, bukak entry ni balik ye :p

SuRayA^i. said...

sy br ingt xmo dftar tp aritu mak plk yg smgt suh dftar -__-"

otak ketat said...

fid, bagus. teruja aku tgk kau semangat cmni. jgn nnt dah tiba masa nya malas dah ar. hikhik.

otak ketat said...

err. suraya, mak tamau awk kena kancing gigi ar tu :p

Huda said...

aku dah daftar, tapi tak approve
macam mane?
belum cukup matang lagi kut?

otak ketat said...

bkn. sbb kau sengal. maka org tu tak approve ag. haha.

Razman said...

susah tak nak berdiri di atas pagar?

otak ketat said...

sng je. yg pnting kne pandai balance bdn ar. wah! ahaha.

siggplus said...

gua dah set dalam minda gua, gua tanak turut serta dalam pilihanraya..
gua rasa mengarut saja main2 undi ni

otak ketat said...

haha. nekad gila kan :p

joegrimjow said...

blom daftar
tp akan mengundi

Huda said...

ko kate aku sengal?
cess untuk ko~
aku rasa orang yang tolong daftarkan tu la sengal...

Ms.Independant said...

erk.. akak pon belasan taun.
tak daftr lagik...
hehe

:P

otak ketat said...

joe,
err. cmne tuh eyh? hehe.

huda,
ye ar. sbb dia tgk kau sengal so dia tak sure nak daftarkan kau ke tidak. haha.

kak frh,
wewewew. sama ar kita ye. hakhak.

Liyanaa. said...

aku tak komen ke entry ini eh? aku pn dh fening. yg penting, gua dh daftar walaupun bufday gua 4 MARCH 1989. weh, ingat tu 4 MARCH. lagi beberapa hari je tu ;p

otak ketat said...

eh tetbe aku rasa 4 march nnt aku hilang ingatan sekejap.

Related Posts with Thumbnails