Tuesday, January 12, 2010

JUM MAIN TEKA TEKI


mcm biasa, klik kasik besar

siapa dpt jwb aku bg hadiah berupa sehelai seluar polis.

p/s kpd org yg search: apekejadahnya kau nak tahu?

.end of entry.

12 comments:

TAraNtuLAH said...

sebab itu la pattern yandg diluluskan dan itu yang merka mahukan

Kapten Luffy said...

oh nak tanya tu
sebab polis trafik body fit!

GhOsToNe said...

tok soalan first..

sebab die nak tunjuk sexy..

sexy2 skali!!

fiD said...

ala, tu yg dah xtawu nak search lagi ape, hahaha

sharamli said...

seluar tu saiz ap...cek pakai saiz 23...

Ms.Independant said...

Hahahaha.
Klaka giler huda.
sape la tu agaknye ek?

:P

siggplus said...

sebab nak tunjuk pakej yang ada lah

if u know what i mean

otak ketat said...

tarantulah,
tp adakah itu yg masyarakat mahukan? haha.

kapten luffy,
heh. fit la sgt kan. perut boroi ja aku tgk.

ghostone,
mmg seksi. utk soklan kedua mana?

fid,
baik search www.cuberteraitest.blogspot.com ye tak? :p

sharamli,
free size.

kak farah,
bukan akk eh? :p

siggplus,
i owez noe wut u mean. haha.

Mimie.Candy Cane said...

hihihi..aku pun ikut curious nak tau naper suar polis trafik ketat..huhuhu..

salam ziarah..nice blog.

otak ketat said...

aku rasa utk sng kejar penjenayah lah. haha. thanx :)

mukasurat17 said...

sbb untuk mencairkan penjenayah. hahaha

otak ketat said...

haha. kalau kau penjenayah, kau cair tak agak-agak? :p

Related Posts with Thumbnails