Friday, January 22, 2010

org ckp, kau ni degil. betul ke?

aku bukan degil. aku cuma tak suka buat benda yg aku tak suka buat. aku akan buat kalau aku suka sahaja. tak payah paksa-paksa aku. lg kau paksa, lg aku tak buat. maka, jangan paksa aku click nuffnang/dapat wang/catch eye kalian. aku click bila aku rasa nak click. ikhlas nama nya. memandangkan dulu aku tak pernah dpt masuk kelas 'Ikhlas' (kelas ni kelas budak-budak pandai), maka sekarang aku teringin menjadi seorang yg ikhlas. clear?

.end of entry.

9 comments:

Mimie.Candy Cane said...

owhh..aku suka entry ni..skang mcm dah jadi trend suruh2 klik nuff..tak ske kan..

biar kita sendiri ikhlas nk klik.

baru la hasil nuff bayar tu berkat.yer dok?

shakinah said...

tak payah klik nuffang aku.

aku dah larang. kalau aku larang, lagi kau buat kan?

Razman said...

click nuffnang aku taw. tak click aku sumpah ko jd hitam.

fiD said...

tapi aku rase kan, catch eye tu tipooo! arh!

click? best ke? jnji ikhlas,, aku suke bace entry saje,,,

otak ketat said...

mimie,
haha. betul. barulah ank-ank makan rezeki halal. erk? heee.

shakinah,
hahaha. bijak kau. kalau kau larang, aku mmg langsung tak buat la. kalau kau diam je bru aku pertimbangkan. hikhik.

razman,
aku mmg tak pernah click nuffnang kau. dah lama eh kau sumpah aku? cilakak betul.

fid,
oh tipu ke? aku pn tataw. yep. bce entry ag best :)

Jard The Great said...

aku pon tak suka.. dan aku tak pernah soh org buat...

otak ketat said...

hehe. kau mmg the great ;p

sharamli said...

w0it...kamo0 xperlu wat mcm tu kat bl0g ku..heee..
xde benda nk diklik2

otak ketat said...

arr. mmg kau tu. entry pn jarang-jarang ada kn? hikhik.

Related Posts with Thumbnails