Friday, June 25, 2010

ini lalang.

"eh buka tv 3. mak nak tgk samarinda"
"ala. uda nak tgk game italy"
"kejap je. nnt cite mak dah habis, kamu tgk la bola"
"mak kan boleh tgk kt tv belakang?"
"mak nak duduk depan"
"oke -.-"

***

"yeayyyy!! goal!!!!"
"sape? italy ka?"
"tak. slovakia"
"eh bkn kau sokong italy td?"
"aah"
"dahtu?"
"entah. tetbe mcm suka tgk rambut si hamsik neh"
"eik. bleh plak cmtu?"
"haha! mesti la boleh"

hamsik and the gang menang 3-2. berkat rambut barangkali.

p/s: sape tahu mahindra satyam tuh brand apa? aku tertanya-tanya dari dulu lg. nak google malas. tp aku rasa mcm sesuai utk brand santan ja. korg rasa cmne? mari kita berdiskusi mengenainya. haha.

.end of entry.

10 comments:

Clarky Afif said...

mahindra satyam macam brand serbuk muruku segera jeh. oh tidak tidak..macam bunyi brand minyak kelapa...

amekkau! IT biz consultant la! bwhahaha!

hannamaruku said...

hok oloh, rambot smart tros tuka pendirian HAHA.

mahindra satyam aku syak jenama nasik ayam la. kau tak rase ke?

fadh_q © said...

memandang kan ko malas tanye lebai google, aku dah tnye kan td untuk ko.

mahindra satyam tu company yg berkaitan IT dan bla bla bla.

Rara Nasiha said...

tak pernah dengar pun mahindra satyam tu? macam nama india pun ada gk.hehe

otak ketat said...

clarky,
haha. woy wujud ka serbuk maruku? haha. serius ka? wah! sgt teknologi rupanya. pengajaran: don't judge the things by its brand.

hanna,
hee. biasa ah. uih. nasi ayam? bahaha. mentang-mentang tang satyam tuh bunyi cm ayam ja ek? haha. baik kau cakap brand nasi ayam sathia :p

fadh,
wah kau mmg baik! haha. tuh ar. company IT rupanya. mati-mati aku igt brand santan. haha.

rara,
hee. kalau tgk bola, selalu ada kt papan iklan tepi padang tuh ;p

meo ketat said...

brazil!!!!!!!!!!!!!!!

HUDA said...

ko sokong Italy ker? kasihanlah, awal2 dah bungkus. hehehe

owh~ aku ingat ayam masak santan tadi. hehe

otak ketat said...

meo,
yeah! brazil!

huda,
tak langsung. dah tu ja game yg ada smlm (lg satu game aku tak suka). aku sokong spain, portugal, brazil and argentina. haha.

Clarky Afif said...

takpe, santan dengan IT biz consultant tu bunyi tak jauh beza

otak ketat said...

haha! yg penting ada huruf yg sama dak? :p

Related Posts with Thumbnails