Wednesday, June 16, 2010

surat layang buat sister berbaju oren.

khas buat sister yg berkulit gelap berbaju oren semalam. aku harap, malam neh kau tak terkinja-kinja melompat depan tv mcm semalam. semalam aku faham lah kau teruja tgk abg-abg ivory coast kau beraksi. tp mlm neh, aku rasa tade dah abg-abg pesen mcm tu. jd, aku berharap sgt kau boleh tolong duduk diam-diam. bg aku peluang utk tgk xavi beraksi dgn tenang pulak. semalam, kau punya pasal la aku asek terganggu ja nak tgk deco beraksi. hesh.

oh lg satu, tolong la jgn asek menjerit. pencemaran bunyi tahu tak. bila dah sah-sah offside tu, aku rasa tak perlu kot nak menjerit lg. tp takpa. mungkin kau tak faham pn keadaan offside mcm mana. jd aku maafkan. tp bila bola dah sah-sah terbang ke atas terlalu tinggi, pn tak perlu jerit sebenarnya. mmg konfem dah takkan masuk goal. tp mungkin kau rabun. maka aku maafkan juga. tp yg paling aku tak puas hati, bila replay pn kau nak jerit juga apahal weh?!

.end of entry.

10 comments:

nursarah said...

ahha. sabar jelah. ekeke

Mimie.Candy Cane said...

hahahaha...tu la bahana tak reti tengok bola tapi buat2 reti..

*bola tinggi tapi menjerit bajet2 gol..itu bongok nama dia..hahaha

Nadya ©™ said...

ni kes eksaited terlebih la ni..HAHAHAHA

siggplus said...

tarik perhatian

laki stim tgk gadis yang terlalu passionate pasal bola ni

otak ketat said...

nursarah,
tu la. tertekan aku. dah la portugal tak score-score. haha.

kak mie,
huk aloh. ganeh mung kak mie. haha. tp sungguh la. tension dibuatnya. memekak ja.

sigg,
ah kau bg contoh diri sendiri lah tuh kan?

nadya,
hesh tu psl la. dia tak tahu ke deco tu hensem? dia igt aku nak tgk buntut dia ka? huh.

Cik Rara said...

saje jela sister oren tu nak tarik perhatian kot..hehe

otak ketat said...

cik rara,
dia eksaited sgt tgk abg-abg ivory coast dia maen. maklum, jejaka pujaan hati. haha.

Huda Luna said...

dia nak tarik perhatian la tu
bak kata sigg

aku x suka bola
heh
mcm bodoh je rmai2 kejaq 1 bola
haha
bak kate entry sigg dulu

otak ketat said...

huda luna,
haha. tuh la kan. haih. tp pemain bola kacak-kacak. maka terpaksa tgk juga :p

Kapten said...

hahahaha

Related Posts with Thumbnails